Παρουσίαση του μουσικού παραμυθιού «Όταν αρρώστησε ο Ήλιος» της Γωγώς Σούρλα - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

12 Απριλίου 2016

Παρουσίαση του μουσικού παραμυθιού «Όταν αρρώστησε ο Ήλιος» της Γωγώς Σούρλα

Παρουσίαση Μουσικού Παραμυθιού 
«Όταν αρρώστησε ο Ήλιος»

14 Απριλίου 2016, βιβλιοπωλείο ΙΑΝΟΣ, Σταδίου 24, Αθήνα.
Ώρα προέλευσης: 20:30 μμ

Η Feelgood Records παρουσιάζει στην σκηνή του ΙΑΝΟΥ, το μουσικό παραμύθι «Όταν αρρώστησε ο Ήλιος» της Γωγώς Σούρλα, σε μουσική έτερονήμισυ και εικονογράφηση Νατάσσας Ταπάκη.

Θα παρουσιάσουν οι: Αδάμαντας, Vegas (Μελίνα, Zeraw), Θοδωρής Μαραντίνης, Ματθίλδη Μαγγίρα, Ανδριάνα Μπάμπαλη, Αλεξάνδρα Ούστα, Πάνος Μουζουράκης, Γιώργος Στρατάκης, Νίκος Στρατάκης, Μαρίνα Δακανάλη.

Λίγα λόγια για το έργο:

To μουσικό παραμύθι, «όταν Αρρώστησε ο Ήλιος» της Γωγώς Σούρλα, είναι ένα τρυφερό ανάγνωσμα που συνοδεύεται από ένα cd με απαγγελία και τραγούδια με τη συμμετοχή πολλών σημαντικών ονομάτων του θεάτρου και της μουσικής.

Στα τραγούδια συμμετέχουν οι: Γιάννης Ζουγανέλης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Γιάννης Μποσταντζόγλου, Παντελής Θαλασσινός, Θοδωρής Μαραντίνης, Μαρίνα Δακανάλη, Ανδριάνα Μπάμπαλη, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Παντελής Καναράκης, Πάνος Μουζουράκης, Ματθίλδη Μαγγίρα, Αλεξάνδρα Ούστα, Νίκος Στρατάκης, Γιώργος Στρατάκης, Μελίνα Μακρή (Vegas), Zeraw (Vegas) και ο Αδάμαντας (Prof. Sinnerz).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad