Φωτογραφικό υλικό από την παρουσίαση του παιδικού βιβλίου "Όταν αρρώστησε ο ήλιος" της Γωγώς Σούρλα - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

15 Απριλίου 2016

Φωτογραφικό υλικό από την παρουσίαση του παιδικού βιβλίου "Όταν αρρώστησε ο ήλιος" της Γωγώς Σούρλα

Χθες το απόγευμα στο βιβλιοπωλείο ΙΑΝΟΣ, η Γωγώ Σούρλα, φίλη και πατριώτισσα από τον Αστακό (κόρη του Τάκη Σούρλα), παρουσίασε το παιδικό βιβλίο της με τίτλο "Όταν αρρώστησε ο ήλιος".

Στην παρουσίαση βρέθηκαν πολλοί συνεργάτες της που βοήθησαν στην έκδοση, φίλοι της Αστακιώτες και Αστακιώτισες και φυσικά η οικογένειά της, Τάκης Σούλας μετα της συζύγου και η αδελφή της Βίκυ.

Αφού η Γωγώ έκανε μια μικρή ενημέρωση για το ιστορικό της έκδοσης (πως μπήκε στο μυαλό της, πως διαμορφώθηκε, ποιοί και πόσοι την βοήθησαν, ποιοί συμμετείχαν στην επιμέλεια, κ.λ.π.) την σκυτάλη πήρε η εξαιρετική ορχήστρα (δεν ξέρω τι σχέση έχει με την Γωγώ αλλά ήταν πολύ καλή και το πρώτο τραγούδι που άνοιξε το καλλιτεχνικό μέρος το ερμήνευσε η Μαγγίρα (τι εστι Μαγγίρα δεν ξέρω, αλλά όλα τα φώτα των φωτογράφων, που με μεγάλη μου έκπληξη βρέθηκαν πολλοί, έπεσαν πάνω της).

Συγχαρητήρια Γωγώ και σκέψου να κάνεις και μια παρουσίαση στον Αστακό.






































Φωτορεπορτάζ: Χρήστος Μπόνης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad