Σε τίτλους :
Αρχική » » Η "Ένωση Αστακηνών" συγχαίρει τη Θεατρική Ομάδα Μαθητών Αστακού

Η "Ένωση Αστακηνών" συγχαίρει τη Θεατρική Ομάδα Μαθητών Αστακού

Αναρτήθηκε από Astakos-News στις Τρίτη, 19 Απριλίου 2016, 22:23 | 0 σχόλια

Η θεατρική ομάδα των μαθητών των σχολείων του Αστακού παρουσιάζει την εποχή αυτή τη νέα της δουλειά. Είναι το έργο του Λόρκα «Γέρμα». Οι πολύ καλές κριτικές που ήδη πήρε η παράσταση δεν αποτελούν έκπληξη. Έτσι μας έχουν συνηθίσει. Είναι το αποτέλεσμα της προσπάθειας ανθρώπων που αγαπούν αυτό που κάνουν.

Ο φίλος Λάμπρος Πιτσούλιας υπηρετεί με συνέπεια τη πολυετή παράδοση που ο ίδιος δημιούργησε. Οι μαθητές-ηθοποιοί έδωσαν πολύτιμο χρόνο, ψυχή και μόχθο. Η μουσική, οι ενδυμασίες και τα σκηνικά δημιουργήθηκαν από ανθρώπους με μεράκι. Ο Σύλλογος Γυναικών Αστακού είχε το βαρύ έργο να στηρίξει την όλη θεατρική παραγωγή.

Τους ευχαριστούμε για τη χαρά που μας δίνουν και τους συγχαίρουμε.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η παράσταση αυτή όπως και αυτές άλλων χωριών του Δήμου Ξηρομέρου θα αγκαλιασθούν από τη Δημοτική Αρχή και τα Τοπικά Συμβούλια και θα ενταχθούν στα προγράμματα των προσεχών πολιτιστικών τους δραστηριοτήτων.

Την περσινή παράσταση είχαμε την ευκαιρία να την απολαύσουμε και στην Αθήνα. Το ίδιο ευχόμαστε και για φέτος.

Η Δ.Ε της Ένωσης Αστακηνών Αθήνας 


Μοιραστείτε το άρθρο :

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

 
Copyright © ΑΣΤΑΚΟΣ-NEWS 2013. All Rights Reserved.
Developed by : GP-DIGITAL MEDIA