Η μεγάλη γιορτή της ομάδας μπάσκετ του Αιόλου Αστακού για την άνοδο στην Α2 με... Καραφώτη (φώτο/video) - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

16 Μαΐου 2016

Η μεγάλη γιορτή της ομάδας μπάσκετ του Αιόλου Αστακού για την άνοδο στην Α2 με... Καραφώτη (φώτο/video)

Ηταν όλοι εκεί! Ο Αστακός Αιτωλοακαρνανίας δεν… κοιμήθηκε το βράδυ της Κυριακής (15/5), καθώς εκπρόσωποι του επιχειρηματικού και πολιτικού κόσμου, αλλά και πολλοί ακόμη κάτοικοι, ήταν καλεσμένοι στην εντυπωσιακή γιορτή που διοργάνωσε ο Αίολος, για την ιστορική άνοδο στην Α2 κατηγορία του μπάσκετ. 

Στην εκδήλωση, η οποία διήρκεσε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, έδωσαν το «παρών» περισσότεροι από 400 άνθρωποι, προκειμένου να τιμήσουν τον πρόεδρο του συλλόγου, Απόστολο Πανταζή, τον προπονητή, Μιχάλη Κουταλιανό, και τους καλαθοσφαιριστές, οι οποίοι το χάρηκαν με την ψυχή τους.


Στο παραλιακό «Ionio Club» βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Ξηρομέρου, Ερωτόκριτος Γαλούνης, ο Δήμαρχος Ακτίου-Βόνιτσας, Γιώργος Αποστολάκης, η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, Χριστίνα Σταρακά, o πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας Αστακού, Νίκος Καλλισώρας, και ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Βόνιτσας, Χρήστος Χασακής.


Στην κεντρική ομιλία του, ο Απόστολος Πανταζής συνεχάρη, αλλά και ευχαρίστησε, τους αθλητές, την τεχνική ηγεσία, τους υπόλοιπους ανθρώπους του συλλόγου και όλους όσοι συνέβαλαν στην άνοδο, στηρίζοντας με κάθε τρόπο τον Αίολο, αφού η φανταστική πορεία οφείλεται «συνολικά στην ομαδική δουλειά». Παράλληλα, αναφέρθηκε στην επίδραση που ασκεί, πλέον, το άθλημα στην τοπική κοινωνία, ενώ ιδιαιτέρως συγκινητική ήταν η στιγμή που έκανε ειδική μνεία στους εκλιπόντες, Αντώνη Κουγιανό (φίλος της ομάδας) και Δημήτρη Χατζή (πρώην παίκτης του Αιόλου). Ολη η αίθουσα χειροκρότησε θερμά!

Αριστερά ο general manager, Κωστής Σταμούλης, και δεξιά ο πρόεδρος του Αιόλου, Απόστολος Πανταζής.

Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος, Ερωτόκριτος Γαλούνης, συνεχάρη τη διοίκηση, την τεχνική ηγεσία και τους αθλητές, ενώ δεσμεύτηκε ότι το Δημοτικό Συμβούλιο θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου το νέο γήπεδο της πόλης, που βρίσκεται υπό κατασκευή, να είναι έτοιμο για τις ανάγκες του Αιόλου στην Α2.

Αριστερά ο Δήμαρχος, Ερωτόκριτος Γαλούνης, και δεξιά ο πρόεδρος του Αιόλου, Απόστολος Πανταζής.
Το δώρο του Απ. Πανταζή στον Μ. Κουταλιανό, μια συμβολική-αναμνηστική φωτογραφία της φετινής ομάδας.
Ο «αρχιτέκτων» της επιτυχίας, Μιχάλης Κουταλιανός.

Ο πρόεδρος του Αιόλου επιβράβευσε τους αθλητές και την τεχνική ηγεσία με την άκρως επιτυχημένη εκδήλωση, η οποία ήταν… όλα τα λεφτά χάρη στους καλλιτέχνες, Κώστα Καραφώτη και Αννυ Μπακομιχάλη, που ξεσήκωσαν τους πάντες με τις εξαιρετικές ερμηνείες τους.

Χορός, τραγούδι, «λουλουδοπόλεμος», πολύ φαγητό, άφθονο ποτό, συζητήσεις για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του Αιόλου, αλλά και συνολικά του τοπικού αθλητισμού, συνέθεσαν την πολύ όμορφη εικόνα.



«Επεσε» η πίστα όταν χόρεψε ζεϊμπέκικο ο Απ. Πανταζής…


Απαντες εξέφρασαν την πεποίθησή τους ότι οι τρεις διαδοχικές άνοδοι σε ισάριθμες σεζόν ήταν μόνο η αρχή. Κι αυτό γιατί η επένδυση που γίνεται στον σύλλογο τα τελευταία χρόνια, σε συνδυασμό με την εξαιρετική οργάνωση που εφαρμόζεται σε όλα τα επίπεδα, υπό την επίβλεψη του κόουτς, Μ. Κουταλιανού, έχουν δημιουργήσει την προοπτική για την άνοδο και την καθιέρωση στην Α1. Η μεγαλύτερη επιτυχία, όμως, είναι ότι ο Αίολος κατάφερε να… βάλει το μπάσκετ μέσα σε όλα τα σπίτια της πόλης.





























Φωτογραφίες: Make Art

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad