Ιωάννης Τριανταφυλλάκης: Η ανακοίνωση του Ιατρικού Συλλόγου Μεσολογγίου αποκαθιστά την υστεροφημία της συναδέρφου - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

01 Ιουνίου 2016

Ιωάννης Τριανταφυλλάκης: Η ανακοίνωση του Ιατρικού Συλλόγου Μεσολογγίου αποκαθιστά την υστεροφημία της συναδέρφου

Μετά την επίσημη ανακοίνωση του Ιατρικού Συλλόγου Μεσολογγίου θεωρώ ότι αποκαθιστάται η υστεροφημία της κας ..., που αποτελεί μια εξαίρετη συνάδερφο και με αυταπάρνηση προσφέρει τις υπηρεσίες της στο ΚΥ Αστακού.

Η παρούσα ανακοίνωση καταδικάζει παρόμοιες συμπεριφορές, αποδομεί την επιχειρηματολογία και τον συλλογισμό του κου Στάικου και τοποθετεί τα πράγματα και τα γεγονότα στη σωστή τους βάση. Το πώς βλέπει κάποιος μια κατάσταση και ο τρόπος που την προβάλλει, δεν σημαίνει ότι είναι και ο αντικειμενικός τρόπος. Από την άλλη δεν επιζητείται η τιμωρία μέσα από τα θεσμικά όργανα (Ιατρικός Σύλλογος, Πειθαρχικό, Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος), αλλά η αποκατάσταση (ηθική και κοινωνική) της συναδέρφου. Συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες (όρος πιο δόκιμος ..από το συνάφι…).

Η προσφορά του κου Στάικου είναι γνωστή και αναγνωρίσιμη από όλους …όπως γνωστή είναι η ιδιοσυγκρασία του, με τις ιδιαιτερότητες της προσωπικότητάς του. Δεν παύει να είναι ο άνθρωπος που για πολλά χρόνια πρόσφερε και προσφέρει πολλά, αλλά από την άλλη έχει δικαίωμα και στο λάθος. Αναγνωρίζοντας την καλή του πρόθεση να βοηθήσει, αλλά κατακρίνοντας τον τρόπο και τον χειρισμό θα τον παρακαλέσω να σταθεί στο ύψος της περίστασης και να ζητήσει μια δημόσια αντρίκια συγγνώμη προς την συνάδερφό μας. Και για να τον διευκολύνω θα ζητήσω πρώτος εγώ μια μεγάλη "συγγνώμη" για όσα μπορεί να ένιωσε ότι τον πρόσβαλαν στην αντιπαράθεσή μας. Ας κινηθούμε πάλι με αρμονία και σε πνεύμα συνεργασίας, όπως κάναμε τόσα χρόνια. Με ηρεμία και ψυχραιμία να αναζητούμε τις δέουσες λύσεις σε κάθε πρόβλημα. Και επειδή του αρέσουν και τα γνωμικά …θα κλείσω με δύο λέξεις (που έχουν γίνει viral το τελευταίο διάστημα) : Αγάπη μόνο!!!


Mε εκτίμηση

Tριανταφυλλάκης Λ. Ιωάννης
Επιμελητής Β΄
Γενικός/Οικογενειακός Ιατρός
ΚΥ Αστακού-ΠΙ Μαχαιρά
Μετεκπαίδευση στην Υπερηχοτομογραφία
Εξειδικευμένη επιμόρφωση στη Κλινική Διατροφή
TK: 30006
τηλ: 2646360400
κιν:6946005984
site: triantafillakisioannis.simplesite.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad