Αστακός: Εντοπίστηκαν 20 κιλά λαθραίου καπνού σε λεωφορείου του ΚΤΕΛ - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

01 Ιουνίου 2016

Αστακός: Εντοπίστηκαν 20 κιλά λαθραίου καπνού σε λεωφορείου του ΚΤΕΛ

Άλλη μια υπόθεση διακίνησης λαθραίου καπνού απασχολεί την Αστυνομία. Ήρθε στο προσκήνιο μετά από έλεγχο σε λεωφορείο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας τον οποίο ενήργησαν αστυνομικοί του Τμήματος Αστακού πριν λίγες ημέρες, στην περιοχή του Αστακού.

Στις αποσκευές του λεωφορείου εντοπίστηκαν, σε χάρτινο κουτί, 20 κιλά παράνομου χύμα καπνού τα οποία άγνωστος προς το παρόν δράστης «φόρτωσε» στο λεωφορείο σε στάση που έκανε αυτό στον κόμβο του Κουβαρά.

Το Α.Τ. Αστακού ενεργεί την έρευνα για τον εντοπισμό του δράστη.

Νεότερη Ενημέρωση:

Εντοπίστηκαν οι παραλήπτες των 20 κιλών λαθραίου καπνού στον Αστακό

Στην ταυτοποίηση των στοιχείων των παραληπτών των 20 κιλών λαθραίου καπνού που είχαν εντοπιστεί από αστυνομικούς στις 19 Μαΐου σε λεωφορείο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας μετά από έλεγχο στον Αστακό.

Πρόκειται για δύο άτομα από την περιοχή του Ξηρομέρου, έναν άνδρα 47 και μία γυναίκα 46 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του τελωνειακού κώδικα. Η έρευνα ωστόσο συνεχίζεται από το Α.Τ Αστακού για τον «εντοπισμό» του αποστολέα.

πηγή: agrinionews.gr, sinidisi.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad