Νέο ραδιόφωνο από τον Αετό Ξηρομέρου - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

10 Ιουνίου 2016

Νέο ραδιόφωνο από τον Αετό Ξηρομέρου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ.. ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΘΕΣΗ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΡΑΔΙΟΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΑΕΤΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ.

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΤΟ ΝΟΜΟ ΜΑΣ ΘΑ ΜΕΤΑΔΙΔΕΙ ΟΜΟΡΦΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ, ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΕΓΚΑΤΑΛΗΦΘΕΙ ΣΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ, Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΦΙΛΟΔΟΞΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ! ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ ΕΔΩ radiostream62@gmail.com ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ www.radioaetos.com ΟΙ ΦΙΛΟΙ BLOGERS ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ!

ΠΟΛΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ ΣΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ



Κ.Μ $Α.Α

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad