Σε τίτλους :
Αρχική » » ΠΑΝ.ΣΥ: Εκλογή Νέου Συμβουλίου

ΠΑΝ.ΣΥ: Εκλογή Νέου Συμβουλίου

Αναρτήθηκε από Astakos-News στις Κυριακή, 12 Ιουνίου 2016, 15:34 | 0 σχόλια

ΕΚΛΟΓΗ ΝΕΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Στις 08/06/2016, το νέο κεντρικό Συμβούλιο που προέκυψε από τις εκλογές στις 01/06/2016, συνεδρίασε με μοναδικό θέμα την συγκρότηση του σε σώμα. (ΔΙΕΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΙΟΥΝΙΟΣ 2016‐ ΜΑΙΟΣ 2018)

Ο πρώτος σε σταυρούς εκλεγμένος σύμβουλος, κύριος Χολής Παναγιώτης, σύμφωνα με το καταστατικό, συγκάλεσε το συμβούλιο με μοναδικό θέμα τη συγκρότηση του σε σώμα με την εκλογή των μελών στα αξιώματα που ορίζει το καταστατικό.

Παρόν στη συνεδρίαση ήταν 13 από τα 15 μέλη. Μετά από ψηφοφορία, για την κατανομή των αξιωμάτων, το Κ.Σ συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:
Το νέο κεντρικό συμβούλιο θα συνεδριάσει τις προσεχείς ημέρες για να καταρτίσει το πρόγραμμα δράσης για τη διετία 2016-2018 και να κοινοποίηση τις θέσεις της, για τα προβλήματα του νομού μας.


ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΕΠΟΠΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Στις 06/06/2016 συνεδρίασε το νέο εποπτικό συμβούλιο που προέκυψε από τις εκλογές της 01/06/2016 με παρόντα 4 από τα 5 μέλη, κατόπιν προσκλήσεως του πλειονοψηφήσαντος μέλους ΚΑΠΠΑ ΝΩΝΤΑ με μοναδικό θέμα τη συγκρότηση σε σώμα. Μετά από συζήτηση και προτάσεις των μελών του συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΚΑΠΠΑΣ ΝΩΝΤΑΣ (Ο.ΣΥ.ΒΑ)

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΜΠΟΥΓΕΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (Ο.ΣΥ.Ε.Μ)

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΜΩΡΑΙΤΗΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ (Ο.Π.ΣΥ.Ξ)

ΜΕΛΟΣ: ΒΕΛΕΝΤΖΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (Ο.ΣΥ.Ν)

ΜΕΛΟΣ: ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΑΡΤΕΜΙΣΙΑ (Ο.ΣΥ.Τ)

Αποφασίστηκε το Σεπτέμβριο να γίνει Τακτική συνεδρίαση του ΕΠ.ΣΥ. καθώς και να αιτηθεί να γίνει κοινή συνεδρίαση με το Κ.Σ για θέματα που αφορούν τη δράση της ΠΑΝ.ΣΥ.

ΤΟ ΕΠΟΠΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

 
Copyright © ΑΣΤΑΚΟΣ-NEWS 2013. All Rights Reserved.
Developed by : GP-DIGITAL MEDIA