Σε τίτλους :
Αρχική » » Αναγνώστρια καταγγέλει: Η τραγική αμέλεια του Δήμου έχει αφήσει χωρίς φύλαξη ή σήμανση το χαντάκι ποτίσματος στο κοιμητήριο του Αστακού

Αναγνώστρια καταγγέλει: Η τραγική αμέλεια του Δήμου έχει αφήσει χωρίς φύλαξη ή σήμανση το χαντάκι ποτίσματος στο κοιμητήριο του Αστακού

Αναρτήθηκε από Astakos-News στις Τρίτη, 7 Ιουνίου 2016, 23:09 | 0 σχόλια

Λάβαμε την παρακάτω καταγγελία αναγνώστριας για την επικινδυνότητα της σχάρας που βρίσκεται έξω από την είσοδο του κοιμητηρίου Αστακού. Συγκεκριμένα αναφέρει τα εξής: 

Σε πρόσφατη επίσκεψη μου στον Αστακό και μετά από πολλά χρόνια επισκέφτηκα το κοιμητήριο ώστε να τιμήσω τους προγόνους μου. Κάνοντας μια προσπάθεια να παρκάρω έπεσα στην σχάρα που βρίσκεται δεξιά πριν την είσοδο του χώρου.

Η τραγική αμέλεια του Δήμου έχει αφήσει χωρίς φύλαξη ή σήμανση το χαντάκι ποτίσματος, με αρκετό βάθος. Το σχόλιο των κατοίκων που από περιέργεια σταματούσαν ήταν "εμείς το ξέρουμε και το αποφεύγουμε". Υπήρξα πολύ τυχερή και ευχαριστώ τον νέο ονόματι Βλάση που με βοήθησε ενώ ήμουν σε δύσκολη κατάσταση.

Οι δρόμοι αγαπητοί συμπολίτες πρέπει να προσφέρουν ασφάλεια και όχι παγίδες !!!! Οφείλουν λοιπόν οι αρχές να φροντίζουν για την ασφάλεια και αυτών που "δεν ξέρουν τις παγίδες" .... Που έπρεπε να φέρουν προειδοποίηση!

Σχάρα έξω από το κοιμητήριο. Οι πέτρες τοποθετήθηκαν από εμένα μετά το ατύχημα.

Πίσω πλευρά σχάρας, οδηγεί σε χαντάκι βαθύ!

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

 
Copyright © ΑΣΤΑΚΟΣ-NEWS 2013. All Rights Reserved.
Developed by : GP-DIGITAL MEDIA