Σε τίτλους :
Αρχική » , » Με επιτυχία η Έκθεση Αγροτικών Προϊόντων στον Αστακό!

Με επιτυχία η Έκθεση Αγροτικών Προϊόντων στον Αστακό!

Αναρτήθηκε από Astakos-News στις Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2016, 19:37 | 0 σχόλια

Άλλη μια δραστηριότητα του Συλλόγου Γυναικών Αστακού που εντάσσεται μέσα στο καλοκαιρινό πρόγραμμά του, έλαβε χώρα χθες βράδυ στην παραλία του Αστακού.

Αυτή την φορά (μετά τις δυο προηγούμενες εκδηλώσεις εγκαίνια Λαογραφικού μουσείου και παρουσίαση βιβλίου) το θέμα ήταν έκθεση αγροτικών προϊόντων των παραγωγών της πόλης, παράλληλα δε με την έκθεση των προϊόντων παρουσιάστηκε και έκθεση χειροτεχνίας των μελών του συλλόγου.

Η εκδήλωση ήταν πολύ πετυχημένη, απόδειξη δε η μεγάλη προσέλευση του κόσμου που την επισκέφθηκε και έκανε τις αγορές του αφενός μεν αγνά τοπικά προϊόντα αφ' ετέρου δε κομψοτεχνήματα ζωγραφικής και κεντήματος...

Έτσι και εφέτος ο Σύλλογος Γυναικών Αστακού μας έδωσε την χαρά να περάσουμε ευχάριστα τις ημέρες των διακοπών μας λαμβάνοντας μέρος με οποιονδήποτε τρόπο στις προγραμματισμένες εκδηλώσεις του.

Του ευχόμαστε την επόμενη χρονιά να αυξήσει τις δραστηριότητες που θεωρούμε βέβαιο ότι θα έχουν όλες την ανάλογη επιτυχία.Φωτορεπορτάζ: Χρήστος Μπόνης

 
Μοιραστείτε το άρθρο :

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

 
Copyright © ΑΣΤΑΚΟΣ-NEWS 2013. All Rights Reserved.
Developed by : GP-DIGITAL MEDIA