Αγρίνιο: Σοβαρό τροχαίο στην Παπαστράτου - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

19 Σεπτεμβρίου 2016

Αγρίνιο: Σοβαρό τροχαίο στην Παπαστράτου

Δυστυχώς τα τροχαία ατυχήματα στη συμβολή των οδών Παπαστράτου και Ρίτσου στο Αγρίνιο παύουν να αποτελούν είδηση. Άλλο ένα και μάλιστα σοβαρό σημειώθηκε χθες στο σημείο όταν με σφοδρότητα συγκρούστηκαν δύο Ι.Χ. επιβατηγά.

Ένα ανέβαινε την οδό Παπαστράτου στην οποία υπάρχει stop και το άλλο κινούνταν ερχόμενο από δεξιά, την οδό Ρίτσου. Από τη σύγκρουση τα οχήματα εξετράπησαν και τα δύο προς τον τοίχο παρακείμενου καταστήματος επί της Παπαστράτου.

Πολλοί διερχόμενοι έσπευσαν να βοηθήσουν και ανήσυχοι κάλεσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που μετέφεραν στο Νοσοκομείο πέντε άτομα, δύο 57χρονες γυναίκες και δύο 12χρονα παιδιά που επέβαιναν στο ένα όχημα και έναν 58χρονο άνδρα που επέβαινε στο έτερο. Φέρουν τραυματισμούς αλλά δεν είναι ακόμη γνωστή η σοβαρότητα τους. Οι αερόσακοι ίσως απέτρεψαν τα χειρότερα.

Για προληπτικούς κυρίως λόγους μεταφέρθηκαν οι γυναίκες και τα παιδιά ενώ νοσηλευόμενος στο νοσοκομείο παρέμεινε ο 58χρονος άνδρας.










πηγή
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad