Σε τίτλους :
Αρχική » » Επιστολή του Συλλόγου Επαγγελματιών Μύτικα προς τον κ. Γαλούνη για τον καθορισμό της χερσαίας ζώνης του λιμανιού

Επιστολή του Συλλόγου Επαγγελματιών Μύτικα προς τον κ. Γαλούνη για τον καθορισμό της χερσαίας ζώνης του λιμανιού

Αναρτήθηκε από Astakos-News στις Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2016, 22:46 | 0 σχόλια

Μύτικας 10.10.2016

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ
ΜΥΤΙΚΑ

ΠΡΟΣ:
Δήμαρχο Ξηρομέρου και Πρόεδρο Λιμενικού Ταμείου κ. Ερωτόκριτο Γαλούνη


Θέμα: «Καθορισμός χερσαίας ζώνης λιμένα Μύτικα».


Κύριε Δήμαρχε.
Με την παρούσα επιστολή μας, σας κάνουμε γνωστό ότι μέχρι σήμερα, ενάμιση χρόνο λειτουργίας του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, δεν έχουν προχωρήσει οι προβλεπόμενες διαδικασίες καθορισμού της χερσαίας ζώνης του λιμανιού του Μύτικα.

Όπως γίνεται αντιληπτό παρατηρούνται πολλές και σημαντικές δυσλειτουργίες στο χώρο του λιμανιού, ανεξέλεγκτο πάρκινγκ αυτοκινήτων, δυσκολία πρόσβασης στο λιμάνι, αναρχία στις θέσεις ελλιμενισμού, απώλεια εσόδων από την είσπραξη λιμενικών τελών, ιδιαίτερα κατά την καλοκαιρινή περίοδο, μια κατάσταση που σίγουρα δε μπορεί να συνεχιστεί και την επόμενη τουριστική περίοδο.Με δεδομένα τα παραπάνω είναι επιτακτική ανάγκη να προχωρήσετε το συντομότερο δυνατόν στην διάθεση πίστωσης για ανάθεση και εκπόνηση μελέτης που απαιτείται για τον καθορισμό της χερσαίας ζώνης και την προώθηση της στα αρμόδια Υπουργεία.

Παρακαλούμε να μας ενημερώνετε σχετικά με τη πρόοδο των ενεργειών σας.


Με εκτίμηση
Σύλλογος Επαγγελματιών Μύτικα
Μοιραστείτε το άρθρο :

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

 
Copyright © ΑΣΤΑΚΟΣ-NEWS 2013. All Rights Reserved.
Developed by : GP-DIGITAL MEDIA