Επιστολή του Συλλόγου Επαγγελματιών Μύτικα προς τον κ. Γαλούνη για τον καθορισμό της χερσαίας ζώνης του λιμανιού - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

13 Οκτωβρίου 2016

Επιστολή του Συλλόγου Επαγγελματιών Μύτικα προς τον κ. Γαλούνη για τον καθορισμό της χερσαίας ζώνης του λιμανιού

Μύτικας 10.10.2016

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ
ΜΥΤΙΚΑ

ΠΡΟΣ:
Δήμαρχο Ξηρομέρου και Πρόεδρο Λιμενικού Ταμείου κ. Ερωτόκριτο Γαλούνη


Θέμα: «Καθορισμός χερσαίας ζώνης λιμένα Μύτικα».


Κύριε Δήμαρχε.
Με την παρούσα επιστολή μας, σας κάνουμε γνωστό ότι μέχρι σήμερα, ενάμιση χρόνο λειτουργίας του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, δεν έχουν προχωρήσει οι προβλεπόμενες διαδικασίες καθορισμού της χερσαίας ζώνης του λιμανιού του Μύτικα.

Όπως γίνεται αντιληπτό παρατηρούνται πολλές και σημαντικές δυσλειτουργίες στο χώρο του λιμανιού, ανεξέλεγκτο πάρκινγκ αυτοκινήτων, δυσκολία πρόσβασης στο λιμάνι, αναρχία στις θέσεις ελλιμενισμού, απώλεια εσόδων από την είσπραξη λιμενικών τελών, ιδιαίτερα κατά την καλοκαιρινή περίοδο, μια κατάσταση που σίγουρα δε μπορεί να συνεχιστεί και την επόμενη τουριστική περίοδο.Με δεδομένα τα παραπάνω είναι επιτακτική ανάγκη να προχωρήσετε το συντομότερο δυνατόν στην διάθεση πίστωσης για ανάθεση και εκπόνηση μελέτης που απαιτείται για τον καθορισμό της χερσαίας ζώνης και την προώθηση της στα αρμόδια Υπουργεία.

Παρακαλούμε να μας ενημερώνετε σχετικά με τη πρόοδο των ενεργειών σας.


Με εκτίμηση
Σύλλογος Επαγγελματιών Μύτικα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad