Ακης Τσελέντης: Μεγάλες πιθανότητες για μεγάλο σεισμό σε δυο περιοχές της Ελλάδας - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

31 Οκτωβρίου 2016

Ακης Τσελέντης: Μεγάλες πιθανότητες για μεγάλο σεισμό σε δυο περιοχές της Ελλάδας

Ο καθηγητής σεισμολογίας Άκης Τσελέντης το είπε ξεκάθαρα. Υπάρχουν δυο περιοχές της χώρας για τις οποίες υπάρχουν ενδείξεις ότι υπάρχει αυξημένη πιθανότητα εκδήλωσης μεγάλου σεισμού.

Όπως εξήγησε ο καθηγητής μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 η χώρα ολόκληρη βρίσκεται ουσιαστικά σε μια μέγγενη που σχηματίζουν απ’ τη μια το ρήγμα της Ανατολίας και απ’ την άλλη η αφρικανική πλάκα.

Η χώρα μας έχει μεγάλη σεισμικότητα. Ο κ. Τσελέντης είπε ότι δεν μπορεί να προκαλέσει ενεργοποίηση των ελληνικών ρηγμάτων η τελευταία έξαρση στην Ιταλία, ωστόσο αποκάλυψε ότι οι επιστήμονες έχουν επιστημονικές ενδείξεις για δυο συγκεκριμένες περιοχές.

Ο σεισμός στέλνει μηνύματα πριν εκδηλωθεί, είπε ο καθηγητής, λέγοντας παράλληλα ότι οι ενδείξεις έχουν εντοπιστεί σε δυο περιοχές της Ελλάδας για τις οποίες οι αρμόδιοι έχουν ενημερωθεί.


πηγή
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad