Σε τίτλους :
Αρχική » » Βελτιώσεις και συντηρήσεις στους δρόμους Βόνιτσα-Πάλαιρος-Μύτικας και Θύρρειο-Μοναστηράκι-Βόνιτσα

Βελτιώσεις και συντηρήσεις στους δρόμους Βόνιτσα-Πάλαιρος-Μύτικας και Θύρρειο-Μοναστηράκι-Βόνιτσα

Αναρτήθηκε από Astakos-News στις Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2016, 18:58 | 0 σχόλια

Υπογράφτηκε χθες (16/11/2016), η σύμβαση κατασκευής για την εκτέλεση του έργου «Συντήρηση Επαρχιακού Οδικού Δικτύου Μοναστηράκι-Πάλαιρος-Μύτικας», με προϋπολογισμό 700.000 ευρώ. Το έργο είναι ενταγμένο στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) 2014.

Το έργο αφορά στην συντήρηση τμήματος της Επαρχιακής Οδού Βόνιτσα- Πάλαιρος- Μύτικας και του δρόμου Θύρρειο- Μοναστηράκι- Βόνιτσα.

Πρόκειται για ασφαλτοστρωμένη Επαρχιακή Οδό με μήκος 23.000 μέτρα η οποία όμως παρουσιάζει διάφορα προβλήματα, όπως λάκκους, έλλειψη οριζόντιας και κατακόρυφης σήμανσης, κ.λ.π. Οι εργασίες με την συγκεκριμένη εργολαβία θα συντηρήσουν και θα βελτιώσουν την ασφαλτόστρωση του δρόμου.

Περιλαμβάνουν: α) ανακατασκευή οδοστρώματος β) καθαρισμό τάφρων και οχετών με παράλληλο κόψιμο χόρτων γ) επούλωση λάκκων με ασφαλτόμιγμα δ) ισοπεδωτική στρώση ασφαλτομίγματος μεταβλητού πάχους, όπου απαιτείται, μετά από υπόδειξη της υπηρεσίας και ε) διαγράμμιση του οδοστρώματος, τοποθέτηση πινακίδων και οριοδεικτικών πλαστικών και μεταλλικών δεικτών, με ενδείξεις για ύψος χιονιού.

«Προχωράμε σε μια ακόμη σημαντική εργολαβία σε μια Επαρχιακή Οδό με χρόνια προβλήματα. Οι συγκεκριμένες οδοί έχουν καίρια σημασία και στόχος μας είναι να βελτιώσουμε την πρόσβαση για να είμαστε έτοιμοι όσο το δυνατόν γρηγορότερα», δήλωσε η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, κ. Χριστίνα Σταρακά.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

 
Copyright © ΑΣΤΑΚΟΣ-NEWS 2013. All Rights Reserved.
Developed by : GP-DIGITAL MEDIA