Σε τίτλους :
Αρχική » » Κουμανδράκη-Σαμαρά Κωστούλα: Περί εκ νέου ψήφιση προϋπολογισμού Οικ. Έτους 2017

Κουμανδράκη-Σαμαρά Κωστούλα: Περί εκ νέου ψήφιση προϋπολογισμού Οικ. Έτους 2017

Αναρτήθηκε από Astakos-News στις Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017, 18:28 | 0 σχόλια

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΕΡΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΨΗΦΙΣΗ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΟΙΚ ΕΤΟΥΣ 2017

Στα πλαίσια της υπεύθυνης πολιτικής θέσης που ακολουθήσαμε στα τελευταία Δημοτικά Συμβούλια σχετικά με την "ανάκληση της αριθμ. 146/2014 απόφασης περί έγκριση απολογισμού -ισολογισμού και οικονομικών καταστάσεων Δήμου Ξηρομέρου οικ. Έτους 2013" και την "ψήφιση του Προϋπολογισμού και ετήσιου Προγράμματος Δράσης -Στοχοθεσία Δήμου οικ έτους 2017" , καταθέσαμε ενστάσεις στον Ελεγκτή Νομιμότητας, με αριθμούς πρωτοκόλλων 42508/22-2-2017 και 42544/22-2-2017.

Η εν γένη στάση μας αυτή και το γεγονός ότι με μαθηματική ακρίβεια οι αποφάσεις που πήρε η Δημοτική Αρχή θα ακυρωθούν, αναγκάζονται τώρα να κάνουν ανάκληση των αποφάσεων και νέο Δημοτικό Συμβούλιο για λήψη νέων!

Τα αποτελέσματα αυτά ήρθαν από την αντιπολιτευτική γραμμή που ακολουθήσαμε, οι υποδείξεις που κάναμε όμως δυστυχώς δεν εισακούστηκαν και τα λάθη δεν διορθώθηκαν.

Ο κ. Γαλούνης προσπάθησε να μας υπομονεύσει και να μας διασύρει ως πρώην Δημοτική Αρχή αλλά δυστυχώς έπεσε ο ίδιος στην παγίδα που προσπάθησε να μας στήσει!

Κύριοι ... Μπορείτε να διοικήσετε σωστά το δήμο;

Aν όχι δηλώστε αύριο την παραίτηση σας!

Τα περιθώρια στένεψαν και η ανοχή μας επίσης!

Αστακός 23/2/2017

Η αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης
Κουμανδράκη Σαμαρά Κωστούλα 
 
Μοιραστείτε το άρθρο :

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

 
Copyright © ΑΣΤΑΚΟΣ-NEWS 2013. All Rights Reserved.
Developed by : GP-DIGITAL MEDIA