Σε τίτλους :
Αρχική » » Φήμες θέλουν τον Α. Πανταζή να άρει την επιστοσύνη του προς το πρόσωπο του Ερ. Γαλούνη

Φήμες θέλουν τον Α. Πανταζή να άρει την επιστοσύνη του προς το πρόσωπο του Ερ. Γαλούνη

Αναρτήθηκε από Astakos-News στις Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2017, 20:57 | 1 σχόλια

Έαν επιβεβαιωθούν οι φήμες που διακινούνται στο Ξηρόμερο, τότε πρόκειται οι εξελίξεις να είναι ραγδαίες στην παράταξη του δημάρχου Ερωτόκριτου Γαλούνη.

Διακινείται λοιπόν, σύμφωνα με δημοσίευμα του mytikaspress.blogspot.gr, πως ο δημοτικός σύμβουλος Αποστόλης Πανταζής την Κυριακή 5 Μαρτίου, ημέρα των δημαιρεσιών κατά την οποία μάλιστα θα προεδρεύει της συνεδρίασης, θα προβεί σε θεαματική κίνηση: θα άρει την εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπο του Δημάρχου Ερ.Γαλούνη και θα τον καλέσει να παραιτηθεί.

Βέβαια μένει να αποδειχθεί εαν οι φήμες μετεξελιχθούν σε γεγονότα ωστόσο για να διακινούνται προφανώς από κάπου εκπορεύονται.

Το σίγουρο είναι πάντως πως οι σχέσεις Γαλούνη-Πανταζή είναι σε κακή φάση και ήδη ο ισχυρός άνδρας του Αίολου (και για να μην ξεχνιόμαστε πρωτεργάτης της εκλογικής νίκης) έχει διαχωρίσει τη θέση του με αιχμηρά λόγια μετά τη διαγραφή του κ.Σόμπολου.

πηγή


Μοιραστείτε το άρθρο :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
23 Φεβρουαρίου 2017 - 4:19 μ.μ.

kolotoympa uakanei kai aytos einai tosistima tetio

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

 
Copyright © ΑΣΤΑΚΟΣ-NEWS 2013. All Rights Reserved.
Developed by : GP-DIGITAL MEDIA