Φήμες θέλουν τον Α. Πανταζή να άρει την επιστοσύνη του προς το πρόσωπο του Ερ. Γαλούνη - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

17 Φεβρουαρίου 2017

Φήμες θέλουν τον Α. Πανταζή να άρει την επιστοσύνη του προς το πρόσωπο του Ερ. Γαλούνη

Έαν επιβεβαιωθούν οι φήμες που διακινούνται στο Ξηρόμερο, τότε πρόκειται οι εξελίξεις να είναι ραγδαίες στην παράταξη του δημάρχου Ερωτόκριτου Γαλούνη.

Διακινείται λοιπόν, σύμφωνα με δημοσίευμα του mytikaspress.blogspot.gr, πως ο δημοτικός σύμβουλος Αποστόλης Πανταζής την Κυριακή 5 Μαρτίου, ημέρα των δημαιρεσιών κατά την οποία μάλιστα θα προεδρεύει της συνεδρίασης, θα προβεί σε θεαματική κίνηση: θα άρει την εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπο του Δημάρχου Ερ.Γαλούνη και θα τον καλέσει να παραιτηθεί.

Βέβαια μένει να αποδειχθεί εαν οι φήμες μετεξελιχθούν σε γεγονότα ωστόσο για να διακινούνται προφανώς από κάπου εκπορεύονται.

Το σίγουρο είναι πάντως πως οι σχέσεις Γαλούνη-Πανταζή είναι σε κακή φάση και ήδη ο ισχυρός άνδρας του Αίολου (και για να μην ξεχνιόμαστε πρωτεργάτης της εκλογικής νίκης) έχει διαχωρίσει τη θέση του με αιχμηρά λόγια μετά τη διαγραφή του κ.Σόμπολου.

πηγή


1 σχόλιο:

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad