Σύλλογος Βελανιδιάς Ξηρομέρου: Οι εκλογές της 17ης Μαρτίου είναι η βάση για να γίνει ο σύλλογος Πανελλαδικός - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

10 Μαρτίου 2017

Σύλλογος Βελανιδιάς Ξηρομέρου: Οι εκλογές της 17ης Μαρτίου είναι η βάση για να γίνει ο σύλλογος Πανελλαδικός

Εκλογές στο Σύλλογο Βελανιδιάς και ώρα 5 μ.μ. στα γραφεία της Ο.Π.ΣΥ.Ξ, Πατησίων 5 Ομόνοια, 4ος όροφος.

Θυμίζουμε στους φίλους, στους οικολόγους, στους τοπικιστές Ξηρομερίτες, στους αγνούς και ντόμπρους ανθρώπους, στους ιδεολόγους και στους ανθρώπους που αγαπούν και πονάνε για το περιβάλλον και όχι στους ιμιτασιόν και τους δήθεν, ότι αυτό τον καιρό ανθίζουν οι παιώνιες (απογωνιές-πογωνιές) και για να υπάρχουν πογωνιές πρέπει να υπάρχουν βελανιδιές, και για να υπάρχουν βελανιδιές, πρέπει να υπάρχει Σύλλογος Βελανιδιάς, και για να υπάρχει Σύλλογος Βελανιδιάς πρέπει να υπάρχει Διοικητικό Συμβούλιο που θα αγωνίζεται και θα διεκδικεί την σωτηρία του Δάσους Βελανιδιάς Ξηρομέρου και όχι να το παίζει δημόσιες σχέσεις και παραγοντισμό σε βάρος του περιβάλλοντος.

ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΫΛΟΤΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΠΟΥ ΛΥΜΕΝΟΝΤΑΙ ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΒΕΛΑΝΙΔΙΑΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.

Το Δ.Σ που θα βγει από τις εκλογές πέρα από τα άλλα καθήκοντα που θα έχει, πρέπει να φροντίσει να γίνει καταστατική συνέλευση μέσα σε τρεις μήνες, που θα μετατρέψει τον σύλλογο σε ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΒΕΛΑΝΙΔΙΑΣ ΜΕ ΕΔΡΑ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ.
ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΟΥΝ ΩΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ.

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΒΕΛΑΝΙΔΙΑΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad