Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επιστημονική εκδήλωση με θέμα "Σχέση γονέων & παιδιών στην εφηβική ηλικία" στον Αστακό - ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Breaking

ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Όλα τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

Post Top Ad

Post Top Ad

Πέμπτη, 16 Νοεμβρίου 2017

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επιστημονική εκδήλωση με θέμα "Σχέση γονέων & παιδιών στην εφηβική ηλικία" στον Αστακό

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στις 11 Νοεμβρίου, η επιστημονική εκδήλωση με θέμα "Σχέση γονέων & παιδιών στην εφηβική ηλικία".

Ήταν μια πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Γυμνασίου Αστακού σε συνεργασία με την Εταιρία Ψυχικής Υγείας Αιτωλοακαρνανίας "ΔΙΑΠΛΑΣΗ", με εισηγητή τον κο Σταμάτη Βασίλη, Ψυχολόγο M.Sc. παιδιών & ενηλίκων-Επιστημονικό Δ/ντη ΔΙΑΠΛΑΣΗ, Αν. Ψυχολόγο ΚΕ.Δ.Δ.Υ. Αιτ/νίας.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους παρευρέθηκαν !


Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Γυμνασίου Αστακού
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ