Επιτυχίες του Ακαρνανικού Αλυζίας και Νίκης Παλαίρου στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα TAEKBONTO ITF - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

16 Νοεμβρίου 2017

Επιτυχίες του Ακαρνανικού Αλυζίας και Νίκης Παλαίρου στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα TAEKBONTO ITF

- ΝΕΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΥ ΑΛΥΖΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΠΑΛΑΙΡΟΥ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΙTF
- 2η ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΝΙΚΟ ΑΝΤΩΝΙΟ
- 3η ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΥΜΕΝΑΚΗ ΝΕΦΕΛΗ
Με τον πιο επιτυχημένο τρόπο άρχισαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του «ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ και του ΑΘΛΗΤΙΚΟY ΟΜΊΛΟY ΝΙΚΗ ΠΑΛΑΙΡΟΥ» στο ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ καθώς οι αθλητές των δύο σωματείων συμμετείχαν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ ITF παίδων κορασίδων που διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης των Σερρών στις 10-11-12/11/2017.

Μεγάλη διάκριση και κατάκτηση 2ης θέσης και του αργυρού μεταλλίου για τον Χριστονίκο Αντώνιο ενώ 3η θέση και κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου για την Καϋμενάκη Νεφέλη αφενός και αφετέρου εξασφάλιση της μοριοδότησης-πριμοδότησης τους για την είσοδο τους στις πανεπιστημιακές σχόλες .Οι αθλητές της ΝΙΚΗΣ και του Ακαρνανικού έδειξαν ότι θα γράψουν την δική τους ιστορία στο άθλημα και για να φτάσουν σ αυτή την διάκριση χρειάστηκε ο κάθε ένας να δώσει από τέσσερις νικηφόρους αγώνες και έχασαν στον τελικό και ημιτελικό αντίστοιχα στις λεπτομέρειες χάνοντας και την δυνατότητα να διεκδικήσουν το χρυσό μετάλλιο.

Οι παραπάνω επιτυχίες είναι ιδιαίτερης αξίας αφού το πρωτάθλημα Ελλάδος είναι η μεγαλύτερη διοργάνωση στο Ταε κβο ντο για αυτές τις ηλικίες.

Στο άθλημα του ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ, λόγω της πολύ μεγάλης συμμετοχής αθλητών, οι διακρίσεις είναι πολύ δύσκολες καθώς ο νέος αθλητικός νομός επιτρέπει για τους μεγάλους παίδες και κορασίδες την επιπλέον πριμοδότηση τους για την είσοδο στις πανεπιστημιακές σχόλες. Παρόλα αυτά οι Αθλητές του Ακαρνανικού και της Νίκης αποδεικνύουν ότι μπορούν να ανταπεξέλθουν στο υψηλό επίπεδο των αγώνων και να ξεχωρίσουν καθώς πάντα είναι μέσα στα μετάλλια ή έχουν πολύ καλά πλασαρίσματα στην κατάταξη τους.

Χαρακτηριστικό των αγώνων η άψογη διοργάνωση και η πολύ μεγάλη συμμετοχή αθλητών (540 αθλητές-τριες).Ο Ακαρνανικός Αλυζίας και η ΝΙΚΗ Παλαίρου συμμετείχαν με δεκαεπτά αθλητές που έπαιξαν συναρπαστικούς αγώνες και επέστρεψαν με πολύ σημαντικές εμπειρίες, απαραίτητες για τη συνέχεια. Συνεχίζουμε τη πορεία μας ακόμα πιο δυναμικά, με σκληρή δουλειά, επιμονή , με πολύ πάθος γι' αυτό που κάνουμε .Ο αγωνιστικός αθλητισμός και ο πρωταθλητισμός δεν είναι φίλος με τα παιδιά.Τα παιδιά μας τα οποία κολυμπάνε στα βαθιά πλέον.έχουμε δημιουργήσει πολύ υψηλές προσδοκίες τις οποίες συνεχώς πρέπει να επιβεβαιώνουμε με το αγωνιστικό επίπεδο των αθλητών μας και το αγωνιστικό τους πνεύμα. Πάμε παντού κάθε φορά όλο και πιο ψηλά κάθε φορά όλο και καλύτεροι, κερδίζοντας τον σεβασμό και την αναγνώριση όλων. Όπως και να ναι όμως τα πράγματα στον αγωνιστικό αθλητισμό και τον πρωταθλητισμό παρά τις δυσκολίες που έχουμε να αντιμετωπίσουμε στο τέλος όλα να ξεπερνιούνται και νικητής είναι η χαρά που μπορεί να σου δώσει αυτό που αγαπάς.

Ο προπονητής των συλλόγων κ.Καυμενάκης Σπύρος μας δήλωσε "Ιδιαίτερη στιγμή για όλους μας και μεγάλη επιτυχία καθώς τα παιδιά δεν αντιπροσωπεύουν μόνο τον εαυτό τους αλλά και το σύλλογο, την οικογένειά τους, την περιοχή μας,... Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνεργάτες μου προπονητές του συλλόγου την-επί σειρά ετών πρωταθλήτρια Ελλάδας πανευρωπαϊκή και παγκόσμια πρωταθλήτρια - Θωμαΐς Δημητρίου , τον Τσαντιώτη Αθανάσιο και τον Κάχρο Γεώργιο, η χημεία και η αλληλεπίδραση που υπάρχει μεταξύ μας και ανάμεσα στους αθλητές μας έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Τέλος για την ομάδα μας ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΜΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, τους υπέροχους μικρούς - μεγάλους αθλητές μου που έδωσαν τη δική τους μάχη σ' αυτούς τους αγώνες έχω να πω ότι “είναι μια νέα ομάδα με μικρούς ,αλλά και έτοιμους αθλητές, όλοι καλύτεροι κάθε φορά δείχνουν ότι δεν τους λείπουν ούτε οι δυνατότητες, ούτε το ταλέντο, δουλεύουμε μεθοδικά και πάντα σε υψηλή ένταση χτίζοντας τους πρωταθλητές του αύριο …Ευχαριστώ τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους και την βοήθεια τους στην αποστολή ,δάσκαλος γονείς και αθλητές πρέπει να έχουν ένα κοινό στόχο και να μένουν προσηλωμένοι σ αυτόν και τους αθλητές για την προσπάθεια, την συνεργασία ,την άψογη συμπεριφορά και τις αναμνήσεις εύχομαι σε όλους καλή δύναμη, καλή συνέχεια και πάντα επιτυχίες.”

Καυμενάκης Σπύρος
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad