Αίολος Αστακού: 2η θέση στην ΕΣΚΑΒΔΕ για τα μίνι 2005! - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

20 Δεκεμβρίου 2017

Αίολος Αστακού: 2η θέση στην ΕΣΚΑΒΔΕ για τα μίνι 2005!

Έκαναν την υπέρβαση αλλά δεν τα κατάφεραν στον τελικό τα μίνι 2005 του Αιόλου απέναντι στην πολύ δυνατή ομάδα του ΑΓΣΙ. Οι μικροί του Αστακού πλήρωσαν το πολύ κακό ξεκίνημα του αγώνα (22-1) και ηττήθηκαν δίκαια στο κλειστό της Πρέβεζας με 65-33 από την ομάδα των Ιωαννίνων.

Η επιτυχία όμως των αθλητών του Αιόλου ήταν δεδομένη με την συμμετοχή τους για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου σε τελικό της ΕΣΚΑΒΔΕ, και με 12 συνεχόμενες νίκες εκπροσώπησαν επάξια τον νομό. Τον αγώνα παρακολούθησε αρκετός κόσμος και μέσα σε μια όμορφη αθλητική ατμόσφαιρα χειροκρότησε στο τέλος την προσπάθεια των καλαθοσφαιριστών.

Αίολος (Αραπατσάνης): Κακκάβας Γ., Χαβαλές Ν. 2, Βασιλείου Ι. 3, Μάρα Ι., Ντούκας Δ., Φραίμης Αθ. 4, Παύλου Αλ. 3, Λεγάτος Γ., Ναζίρης Π. 2, Τέγας Σπ., Κυριάκος Β. 18(1), Παύλου Αγγ. 1, Ταπραντζής Γερ.

Στον τελικό την ΕΣΚΑΒΔΕ εκπροσώπησαν ο αντιπρόεδρος Τσώνος Στράτος ο οποίος έκανε και την απονομή του κυπέλλου και τα μέλη του ΔΣ της ΕΣΚΑΒΔΕ Κασιούμης Νίκος, Μυζίκος Θεόδωρος και Μπαρμπάνης Επαμεινώνδας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad