Αστακός: Τιμητική εκδήλωση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών - Αstakos News - Ειδήσεις από τον Αστακό και την Αιτωλοακαρνανία

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Ειδήσεις από τον Αστακό και την Αιτωλοακαρνανία

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

15 Δεκεμβρίου 2025

Αστακός: Τιμητική εκδήλωση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών


Ο Δήμος Ξηρομέρου, η Επιτροπή Ισότητας του Δήμου Ξηρομέρου και η Τοπική Κοινότητα Αστακού, σας προσκαλούν την Πέμπτη 18/12 και ώρα 6.00 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου στον Αστακό, σε μια τιμητική εκδήλωση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών.

Ομιλητές:
  • Κ. Θεοδώρου Εκπαιδευτικός: 
  • Ενδείξεις και τρόποι αντιμετώπισης της ενδοοικογενειακής βίας.
  • Ζ. Καπότη Διευθύντρια Σ.Δ.Ε: Φυγή από μία κακοποιητική σχέση - όταν το προσωπικό πρόβλημα γίνεται κοινωνικό.
  • Α. Πάνου: Νομική Συμβουλευτική.
  • Γ. Μαρίνος: Η σημασία των τεχνικών αυτοάμυνας στην ενδυνάμωση των γυναικών - επίδειξη τεχνικών, αυτοάμυνα, αυτοπροστασία.

Θα ακολουθήσει φωταγώγηση του Δημαρχείου, σερβίρισμα τσάι και συζήτηση.
Σας περιμένουμε.

Υπό την Αιγίδα του Δήμου Ξηρομέρου - Με την στήριξη του Εικαστικού Εργαστηρίου Γυναικών Μύτικα.

ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad