Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Ξηρομέρου: Διανομή αγαθών και εδεσμάτων σε υπερήλικες του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι» - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

25 Δεκεμβρίου 2017

Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Ξηρομέρου: Διανομή αγαθών και εδεσμάτων σε υπερήλικες του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι»

ΔΙΑΝΟΜΗ ΑΓΑΘΩΝ ΚΑΙ ΕΔΕΣΜΑΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΥΠΕΡΗΛΙΚΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

Ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς και με γνώμονα την στήριξη των υπερήλικων συνδημοτών του Δήμου μας, η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Ξηρομέρου προέβη στην αγορά και διανομή αγαθών και εδεσμάτων σε 380 συνολικά υπερήλικες συνδημότες μας, που είναι ωφελούμενοι του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι». Η διανομή πραγματοποιήθηκε καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας.

Ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς κ. Γεωργούλας Κων/νος, το Διοικητικό Συμβούλιο και οι υπάλληλοι ευχόμαστε σε όλους χρόνια πολλά και καλές γιορτές! 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad