Σε τίτλους :
Αρχική » , » Κοπή Πίτας Κοινωφελούς Δήμου Ξηρομέρου

Κοπή Πίτας Κοινωφελούς Δήμου Ξηρομέρου

Αναρτήθηκε από Astakos-News στις Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2018, 19:31 | 0 σχόλια

Την καθιερωμένη πίτα για το νέο έτος 2018, έκοψε χθές Πέμπτη 18/1 ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ξηρομέρου, κος Γεωργούλας Κων/νος, παρουσία του Πάτερ Δημήτριου Τέγα, του Δημάρχου Ξηρομέρου κ. Ερωτόκριτου Γαλούνη, των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, κ. Ρετούλη Θωμά, κ. Τσάρκου Βασίλειου, κ. Κακούρη Ηλία και κ. Τζαχρήστα Παναγιώτη, όπως και υπαλλήλων της Κοινωφελούς από τα προγράμματα «Βοήθεια στο Σπίτι» και τα Κ.Δ.Α.Π.

Ο Πρόεδρος ευχήθηκε σε όλους τους παρευρισκόμενους ευτυχισμένο το νέο έτος. Εξέφρασε την ικανοποίησή του από την έως τώρα πορεία της Κοινωφελούς και σημείωσε την επιθυμία του η νέα χρονιά να είναι πιο παραγωγική από την περασμένη τόσο για τον ίδιο όσο και για το προσωπικό.

Στη συνέχεια, έλαβε το λόγο ο Δήμαρχος κ. Ερωτόκριτος Γαλούνης, που με τη σειρά του ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία. Αναφέρθηκε στην έως τώρα πορεία της Κοινωφελούς, η οποία είναι ανοδική συγκριτικά με το παρελθόν και επεσήμανε την πλέον εύρυθμη λειτουργία της σε όλα τα επίπεδα, κάτι που εισπράττεται και από τους πολίτες του Δήμου μας. Κλείνοντας, ευχήθηκε μια ακόμη πιο παραγωγική χρονιά για την Κοινωφελή, καθως μοιράζεται απο κοινού την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου.

Να ευχηθούμε σε όλο τον κόσμο καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία!

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

 
Copyright © ΑΣΤΑΚΟΣ-NEWS 2013. All Rights Reserved.
Developed by : GP-DIGITAL MEDIA