Κοπή Πίτας Κοινωφελούς Δήμου Ξηρομέρου - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

19 Ιανουαρίου 2018

Κοπή Πίτας Κοινωφελούς Δήμου Ξηρομέρου

Την καθιερωμένη πίτα για το νέο έτος 2018, έκοψε χθές Πέμπτη 18/1 ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ξηρομέρου, κος Γεωργούλας Κων/νος, παρουσία του Πάτερ Δημήτριου Τέγα, του Δημάρχου Ξηρομέρου κ. Ερωτόκριτου Γαλούνη, των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, κ. Ρετούλη Θωμά, κ. Τσάρκου Βασίλειου, κ. Κακούρη Ηλία και κ. Τζαχρήστα Παναγιώτη, όπως και υπαλλήλων της Κοινωφελούς από τα προγράμματα «Βοήθεια στο Σπίτι» και τα Κ.Δ.Α.Π.

Ο Πρόεδρος ευχήθηκε σε όλους τους παρευρισκόμενους ευτυχισμένο το νέο έτος. Εξέφρασε την ικανοποίησή του από την έως τώρα πορεία της Κοινωφελούς και σημείωσε την επιθυμία του η νέα χρονιά να είναι πιο παραγωγική από την περασμένη τόσο για τον ίδιο όσο και για το προσωπικό.

Στη συνέχεια, έλαβε το λόγο ο Δήμαρχος κ. Ερωτόκριτος Γαλούνης, που με τη σειρά του ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία. Αναφέρθηκε στην έως τώρα πορεία της Κοινωφελούς, η οποία είναι ανοδική συγκριτικά με το παρελθόν και επεσήμανε την πλέον εύρυθμη λειτουργία της σε όλα τα επίπεδα, κάτι που εισπράττεται και από τους πολίτες του Δήμου μας. Κλείνοντας, ευχήθηκε μια ακόμη πιο παραγωγική χρονιά για την Κοινωφελή, καθως μοιράζεται απο κοινού την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου.

Να ευχηθούμε σε όλο τον κόσμο καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία!

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad