Αγρίνιο: Τηλεφωνήματα απατεώνων σε πολίτες για δήθεν εμπλοκή συγγενικών τους προσώπων σε τροχαία - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

28 Ιανουαρίου 2018

Αγρίνιο: Τηλεφωνήματα απατεώνων σε πολίτες για δήθεν εμπλοκή συγγενικών τους προσώπων σε τροχαία

Συναγερμός έχει σημάνει από χθες στην τοπική Αστυνομία, μετά από δεκάδες καταγγελίες πολιτών του Αγρινίου και της ευρύτερης περιοχής, για τηλεφωνήματα με δήθεν εμπλοκή συγγενικών τους προσώπων σε τροχαία ατυχήματα ή δυστυχήματα, με τους απατεώνες να ζητούν χρηματικά ποσά από τα υποψήφια θύματά τους.

Σήμερα μάλιστα στην Ασφάλεια Αγρινίου, σύμφωνα με πληροφορίες του sinidisi.gr 64χρονος κατήγγειλε ότι δέχθηκε σχετικό τηλεφώνημα και σύμφωνα με όσα κατέθεσε, οι απατεώνες του ζήτησαν 50.000 ευρώ! Ευτυχώς όμως, ο Αγρινιώτης φάνηκε υποψιασμένος και δεν έπεσε στην παγίδατων απατεώνων.

Η Ασφάλεια Αγρινίου, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, έχει συστήσει ειδικές ομάδες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad