Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό ζητούν οι Δήμαρχοι Μεσολογγίου, Ναυπακτίας και Ξηρομέρου - ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Breaking

ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Όλα τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

Κυριακή, 28 Ιανουαρίου 2018

Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό ζητούν οι Δήμαρχοι Μεσολογγίου, Ναυπακτίας και Ξηρομέρου

Με την συνυπογραφή των Δημάρχων Ναυπακτίας Π. Λουκόπουλου και Ξηρομέρου Ε. Γαλούνη καθώς επίσης την συναίνεση των Φορέων που συμμετείχαν στην έκτακτη σύσκεψη της Δευτέρας 22 Ιανουαρίου, ο Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος με σημερινή επιστολή του ζητά συνάντηση με τον Πρωθυπουργό, ενόψει της επίσκεψης του κ. Αλέξη Τσίπρα στην Δυτική Ελλάδα για να μιλήσει στο Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο.

Όπως σημειώνει στην επιστολή του ο Νίκος Καραπάνος: «…Ο Δήμος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου τον οποίο έχω την τιμή να υπηρετώ ως Δήμαρχος, έχει λάβει έως σήμερα από εκπροσώπους κυβερνήσεων, σειρά διαβεβαιώσεων για την ρύθμιση σοβαρών ζητημάτων που απασχολούν τομείς όπως την οικονομία αλλά και την ίδια την τοπική κοινωνία.
Τα ζητήματα αυτά, απαιτούν πολιτική βούληση για την ικανοποίησή τους, καθώς αποτελούν θεσμικές παρεμβάσεις.

Στο πλαίσιο αυτό, σας ζητούμε άμεση συνάντηση προκειμένου να σας ενημερώσουμε:

α) Για την ανάγκη διατήρησης λειτουργίας του 2/39 Συντάγματος Ευζώνων που εδρεύει στην Ιερή Πόλη του Μεσολογγίου
β) Την επανίδρυση του ΤΕΙ Μεσολογγίου».

Συνεχίζοντας ο Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, κάνει συνοπτική αναφορά στο περιεχόμενο των προς συζήτηση θεμάτων, ενώ καταλήγοντας σημειώνει πως «…και για τα δυο θέματα, βρίσκονται αλληλέγγυοι οι Δήμοι Ναυπακτίας και Ξηρομέρου, καθώς επίσης συνδικαλιστικοί – κοινωνικοί Φορείς, των οποίων σας μεταφέρω την εξουσιοδότηση για την αναγκαιότητα της δια ζώσης συνάντησής μας, τόσο εμένα όσο και των δυο συναδέλφων Δημάρχων Ναυπακτίας Παναγιώτη Λουκόπουλο και Ξηρομέρου Ερωτόκριτο Γαλούνη».Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad