Σε τίτλους :
Αρχική » » Σάρωσε στην πρεμιέρα το Survivor 2!

Σάρωσε στην πρεμιέρα το Survivor 2!

Αναρτήθηκε από Astakos-News στις Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2018, 20:48 | 0 σχόλια

Το Survivor 2018 έκανε πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ και… μηδένισε τα νούμερα τηλεθέασης των αντίπαλων καναλιών!

Η τηλεθέαση του Survivor 2 στην πρεμιέρα, για το τρίωρο 21:00 -24:00 έφτασε στο 44,8% στο γενικό και 55,6% στο δυναμικό κοινό. Το υψηλότερο ποσοστό που πέτυχε σε τέταρτο ήταν 60,8%, μεταξύ 21:30 και 21:44.

Οι αριθμοί που κατέγραψαν τα μηχανάκια της Nielsen είναι εντυπωσιακοί αλλά και αναμενόμενοι, αν αναλογιστεί κανείς την τεράστια επιτυχία που είχε το reality επιβίωσης πέρυσι. Αυτό που περιμένουν οι παραγωγοί του παιχνιδιού με αγωνία, είναι αν θα διατηρήσει το πρόγραμμα τη δυναμική του το επόμενο διάστημα.

Την ίδια ώρα, χθες το βράδυ, σε όλα τα υπόλοιπα κανάλια, μηδενός εξαιρουμένου, επικρατούσε βαρομετρικό χαμηλό. Κανένα κανάλι δεν κατάφερε να πιάσει διψήφιο νούμερο τηλεθέαση στο τρίωρο της χθεσινής prime time.Μοιραστείτε το άρθρο :

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

 
Copyright © ΑΣΤΑΚΟΣ-NEWS 2013. All Rights Reserved.
Developed by : GP-DIGITAL MEDIA