Δημ. Χελώνας: Προς αποκατάσταση της αλήθειας για τα σακχαρόμετρα στο Κ.Υ. Αστακού - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

16 Ιουλίου 2018

Δημ. Χελώνας: Προς αποκατάσταση της αλήθειας για τα σακχαρόμετρα στο Κ.Υ. Αστακού

Με πολύ μεγάλη έκπληξη διάβασα χθες στα τοπικά Blogs (δείτε εδώ), να λέει η υπεύθυνη νοσηλεύτρια για τα υλικά του Κ.Υ Αστακού κυρία Δράκα πως είχαν πέντε σακχαρόμετρα .

Είμαι εκείνος που κρατούσε τον ασθενή στα πόδια μου, όταν μεταφέραμε τον ασθενή από το Βασιλόπουλο με υπογλυκαιμικό κώμα και όταν φθάσαμε εκεί και ο γιατρός του Κέντρου Υγείας ζήτησε από την νοσηλεύτρια να του φέρει το σακχαρόμετρο,  εκείνη του απάντησε, πως δεν είχαν άλλο, γιατί το μοναδικό που υπήρχε, βρισκόταν στο ασθενοφόρο που έλειπε!!!!

Όσο για το αν ο κύριος Στάικος σας στέλνει περιστατικά στο Κέντρο Υγείας και δεν τα κρατάει αυτός , θέλω να της γνωρίσω όταν ο γιος του αδελφού μου τριών ετών κτύπησε πριν λίγο καιρό πάνω από το φρύδι του και πήγαν στο Κέντρο Υγείας Αστακού για να του βάλουν ένα ραμματάκι, εκείνοι τους έδιωξαν για το Μεσολόγγι και αναγκάστηκαν μετά να πάνε στον κύριο Στάικο τον οποίο ξύπνησαν γιατί ήταν 1:30 μετά τα μεσάνυκτα, εκείνος τους καλοδέχτηκε και αφού τον βοήθησαν κρατώντας το παιδί, τότε ο κύριος Σταικος έβαλε ένα ρααμματάκι και γύρισαν στο σπίτι τους, χωρίς να υποστούν την ταλαιπωρία να πάνε στο Μεσολόγγι, αφού έχουν και άλλο ένα παιδάκι ενός έτους, το οποίο είχαν μαζί τους.


Αστακός 16/7/2018

Δημήτριος Γεωργίου Χελώνας
(ετών 34) 
 Ελαιοχρωματιστής,   κάτοικος Βασιλόπουλος.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad