Εθελοντικός καθαρισμός λιμανιού και παραλιών Αστακού - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

03 Ιουλίου 2018

Εθελοντικός καθαρισμός λιμανιού και παραλιών Αστακού

Πέρα από την πρωινή ομορφιά του λιμανιού του Αστακού και μια αξιέπαινη δράση από τον ΝΑΟΑΣ (Ναυτικός όμιλος Αστακού), τις Ιχθυοκαλλιέργειες ΝΗΡΕΑΣ Α.Ε. με τους δύτες του και τις φορτηγίδες του και τον Σύλλογο Χοβολιωτών Αστακού, για τον καθαρισμό του λιμανιού και των ακτών μας!!!

Εκεί ο Διευθυντής των Ιχθυοκαλλιεργειών ΝΗΡΕΑΣ Α.Ε κύριος Γιώργος Κυριακίδης με τους δύτες του και τις φορτηγίδες τους οι οποίοι σήκωσαν το μεγάλο βάρος της δράσης, εκεί ο Πρόεδρος του ΝΑΟΑΣ κύριος Κώστας Γαλάνης , εκεί ο Πρόεδρος του Συλλόγου Χοβολιωτών Αστακού κύριος Γιώργος Βασίλας και ο Αντιδήμαρχος κύριος Λιβάνης Θεόδωρος με τα δυο φορτηγά του Δήμου και δύο εργαζόμενους από τα τρίμηνα και λίγοι εθελοντές με δυνατή ψυχή.!!!



Μπράβο τους!!! 

Παναγιώτης Στάικος 









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad