Τραγωδία στη Σταμνά: Τρακτέρ καταπλάκωσε 19χρονο - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

20 Αυγούστου 2018

Τραγωδία στη Σταμνά: Τρακτέρ καταπλάκωσε 19χρονο

Νέα τραγωδία με θύμα νέο άνθρωπο σοκάρει την Αιτωλοακαρνανία. Θρήνος στη Σταμνά για τον 19χρονο Νίκο Μπούρο που έχασε τη ζωή του σήμερα, πριν λίγη ώρα, όταν καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του.

Ο 19χρονος κινούνταν με τρακτέρ σε αγροτικό δρόμο στην περιοχή της Σταμνάς όταν έχασε τον έλεγχο του οχήματος, το οποίο ανετράπη και τον καταπλάκωσε, με αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατό του.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο 19χρονος βρίσκονταν με τον πατέρα του σε κτήματα που έχουν στην περιοχή για αγροτικές εργασίες. Ο πατέρας αποχώρησε από το σημείο νωρίτερα, με Ι.Χ. αγροτικό.

Ο Νίκος ωστόσο καθυστέρησε να επιστρέψει σπίτι του με αποτέλεσμα οι οικείοι του να ανησυχήσουν. Ο αδερφός έσπευσε στα κτήματα για να τον αναζητήσει αλλά δυστυχώς αντίκρισε τον αδερφό του νεκρό. Στο νοσοκομείο Μεσολογγίου όπου μεταφέρθηκε με ιδιωτικό όχημα απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Την προανάκριση για το δυστύχημα, που έγινε στις 10 περίπου το πρωί, έχει αναλάβει το Α.Τ. Αιτωλικού.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad