Η γιορτή της τσιπούρας για 2η συνεχόμενη χρονιά στην παραλία του Αστακού - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

12 Αυγούστου 2018

Η γιορτή της τσιπούρας για 2η συνεχόμενη χρονιά στην παραλία του Αστακού

Στα πλαίσια των καλοκαιρινών εκδηλώσεων ο ΝΑΟΑΣ (Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Αστακού) διοργάνωσε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τη γιορτή της Τσιπούρας. Μια εκδήλωση που την περασμένη χρονιά συγκέντρωσε τα ευμενή σχόλια εκατοντάδων φίλων Αστακιωτών αλλά και των γύρω περιοχών.

Μέλη του ΝΑΟΑΣ αλλά και πολλοί εθελοντές προσφέρθηκαν να εξυπηρετήσουν τους δεκάδες συγκεντρωμένους που προσήλθαν για να απολαύσουν μια καλοψημένη στα κάρβουνα τσιπούρα μαζί με ένα ποτήρι κρασί. Άλλοι στον τομέα του ψησίματος, άλλοι στο σερβίρισμα της τσιπούρας, άλλοι στο να προσφέρουν την μπύρα ή το κρασί, βοήθησαν ώστε να υπάρχει άριστη εξυπηρέτηση.

Μέγας χορηγός της εκδήλωσης -γιορτής- ήταν όπως και κάθε χρόνο η μεγάλη μονάδα ιχθυοκαλλιέργειας που βρίσκεται στην περιοχή μας ο ΝΗΡΕΥΣ. Διέθεσε μεγάλες ποσότητες από το εκλεκτό ψάρι καθώς και άλλα είδη.

Ευγενική προσφορά επίσης πολλών Αστακιωτών που ανταποκρίθηκαν και προσέφεραν το κρασί, τα αναψυκτικά και τα κηπευτικά είδη.

Κατά την διάρκεια του ψησίματος αλλά και του σερβιρίσματος χορευτικό τοπικό συγκρότημα, χόρεψε παραδοσιακά τραγούδια που μέσα από τον δυνατό ήχο των ηχείων μεταφέρονταν σχεδόν σε ολόκληρη την περιοχή της παραλίας. Ο ηχολήπτης -ιδιοκτήτης- των ηλεκτρονικών συγκροτημάτων Γιώργος Μπαμπούρης συνεπαρμένος από την μουσική και την διάθεση του κόσμου για χορό, συνέχισε σχεδόν μέχρι τα μεσάνυχτα να προσφέρει δημοτικές μελωδίες.

Ευχές όλων μας είναι να ξαναβρεθούμε και του χρόνου το καλοκαίρι πάλι μαζί.




























































































Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης / Make Art
Ρεπορτάζ: Χρήστος Μπόνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad