Η Πυροσβεστική πάει στον Εισαγγελέα τους ιδιοκτήτες των ακαθάριστων οικοπέδων για τη φωτιά στον Αστακό - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

08 Αυγούστου 2018

Η Πυροσβεστική πάει στον Εισαγγελέα τους ιδιοκτήτες των ακαθάριστων οικοπέδων για τη φωτιά στον Αστακό

Συνέχεια αναμένεται να έχει το θέμα της πυρκαγιάς που ξέσπασε σήμερα το απόγευμα στην Περιμετρική του Αστακού, κάτω από το Δασύλλιο.

Συγκεκριμένα, η πυροσβεστική έχει συλλέξει στοιχεία που θα κατατεθούν στον Εισαγγελέα, ο οποίος αναμένεται να καλέσει τους ιδιοκτήτες των ακαθάριστων οικοπέδων στο σημείο όπου και ξέσπασε η σημερινή πυρκαγιά, ανάμεσα σε σπίτια!

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ευτύχημα της υπόθεσης είναι ότι λόγω προγενέστερης πυρκαγιάς στην περιοχή του Αστακού, όχημα της Πυροσβεστικής βρισκόταν σε κοντινή απόσταση, όπως και ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αιτωλοακαρνανίας Χριστόφορος Μπόκας, ο οποίος συντόνισε την επιχείρηση με τη βοήθεια δύο οχημάτων του Δήμου Ξηρομέρου.

Χάρις την έγκαιρη επέμβαση της πυροσβεστικής η φωτιά δεν εξαπλώθηκε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με όσους βρέθηκαν στο σημείο, αν η παρέμβαση δεν ήταν τόσο έγκαιρη, ίσως να μην είχαν αποφευχθεί τα χειρότερα…Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad