Παναγιώτης Στάϊκος: Τα συγχαρητήρια μου στους επιτυχόντες νέους φοιτητές και σπουδαστές! - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

02 Σεπτεμβρίου 2018

Παναγιώτης Στάϊκος: Τα συγχαρητήρια μου στους επιτυχόντες νέους φοιτητές και σπουδαστές!

Τα συγχαρητήρια μου στους επιτυχόντες νέους φοιτητές και σπουδαστές!

Θέλω από καρδιάς να συγχαρώ τα παιδιά, που με την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ και ΤΕΙ έκαναν το όνειρο πραγματικότητα και από σήμερα και μετά, είναι Ακαδημαϊκοί πολίτες, στους οποίους δίνεται η ευκαιρία να εμβριθίσουν σε βάθος στην εξειδικευμένη γνώση, στην έρευνα και την καινοτομία με στόχο την διάκριση στο γνωστικό τους αντικείμενο και εφόσον θελήσουν να συνεχίσουν τις μεταπτυχιακές τους σπουδές, για να κατακτήσουν και τις ανώτερες κορυφές της επιστήμης!!!

Παράλληλα να τους ευχηθώ μαζί με τις σπουδές τους, να απολαύσουν την φοιτητική ζωή, η οποία πανθομολογουμένως είναι το πιο όμορφο κομμάτι της ζωής των νέων ανθρώπων!!!

Ο εφιάλτης της προετοιμασίας για την μάχη των εισαγωγικών εξετάσεων, με το άγχος και την υπερένταση, που όσοι το έχουμε ζήσει, μας είχε γ@@@σει την ψυχή τελείωσε, για να ακολουθήσει η αγαλλίαση με την επίτευξη της επιτυχίας και την προσμονή της απόλαυσης της φοιτητικής ζωής!!!

Αυτός ο εφιάλτης όμως υπήρχε και για τις οικογένειες των παιδιών, στις οποίες επίσης αξίζουν συγχαρητήρια για τις για πολλούς υπεράνθρωπες προσπάθειες, για να πάρουν αυτή την χαρμόσυνη είδηση και να πάψουν να βλέπουν τα παιδιά τους, να βασανίζονται και να τα καμαρώσουν, όπως αυτοί ονειρεύονται!!!

Θέλω όμως να σταθώ και στα παιδιά, που δεν τα κατάφεραν και να τους πω, πως αυτό το γεγονός μπορεί και να μην λέει και τίποτα μετά από κάποια χρόνια, αφού είναι πολύ νέοι και οι ευκαιρίες, που θα τους παρουσιαστούν στην ζωή, είναι πάρα πολλές και μπορεί τελικά αυτοί, που δεν τα κατάφεραν στις εξετάσεις που πέρασαν, αν πιστέψουν στον εαυτό τους και με σκληρή προσπάθεια να μπορέσουν, να έχουν μεγαλύτερες επιτυχίες στην ζωή τους από κάποιους φίλους τους που ήδη είναι πλέον φοιτητές και σπουδαστές. Η ζωή είναι πραγματικά απρόβλεπτη και συναρπαστική, αρκεί να μην καταθέτουμε τα όπλα και να αγωνιζόμαστε διαρκώς!!!

Καλή τύχη και σε σας παιδιά μου και δύναμη για νέο ξεκίνημα και νέους αγώνες, γιατί τίποτα στην ζωή δεν χαρίζεται, αλλά καταχτιέται!!!


Dr. Παναγιώτης Στάικος 
Ιατρός 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad