Θύμα άγριου ξυλοδαρμού φέρεται να έχει πέσει τραγουδίστρια από πολιτικό παράγοντα του Ξηρομέρου! - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

08 Σεπτεμβρίου 2018

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού φέρεται να έχει πέσει τραγουδίστρια από πολιτικό παράγοντα του Ξηρομέρου!

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού φέρεται να έχει πέσει τραγουδίστρια δημοτικού τραγουδιού που έλκει την καταγωγή της από χωριό του Ξηρομέρου και φίλος της από πολιτικό παράγοντα της περιοχής τα ξημερώματα της Κυριακής καθώς επέστρεφαν από γλέντι γάμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του AgrinioNet.gr το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα σε ένα ερημικό δρόμο μεταξύ Πογωνιάς και Αγίου Νικολάου όταν ο οδηγός του ΙΧ στο οποίο επέβαιναν η τραγουδίστρια, ο φίλος της και ένας άνδρας ακόμη, συγγενής του οδηγού, επιτέθηκε στην γυναίκα την έβγαλε έξω από το αυτοκίνητο και άρχισε να την χτυπά με μανία. Ο φίλος της στην προσπάθεια του να την βγάλει από τα χέρια του έφαγε κι αυτός ξύλο. Η παρέα έφυγε από το γλέντι του γάμου στην Πρέβεζα και κατευθύνονταν στο Ξηρόμερο. Στη διαδρομή ένα κομμάτι από τούρτα έπεσε στο πάτωμα του αυτοκινήτου μετά από απότομο φρενάρισμα του οδηγού. Αυτή ήταν και η αιτία που έκανε τον οδηγό να βγει εκτός εαυτού και να επιτεθεί με μανία τόσο στην τραγουδίστρια που του λέρωσε το αυτοκίνητο όσο και στον φίλο της που προσπάθησε να την σώσει από τα χέρια του.

Στη συνέχεια μπήκε στο αυτοκίνητο του με τον συγγενή του και έφυγαν. Η τραγουδίστρια που για καλή της τύχη είχε μαζί της το κινητό της τηλέφωνο ειδοποίησε την αστυνομία που έσπευσε στο σημείο και μετέφερε τους δυο τραυματίες στο νοσοκομείο Λευκάδας όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Στη συνέχεια σύμφωνα με πληροφορίες κατέθεσαν μηνύσεις σε βάρος του πολιτικού παράγοντα και η αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του ώστε να συλληφθεί και να περάσει αυτόφωρο. Δεν εντοπίστηκε μέχρι χθες το βράδυ και όπως ακούγεται η συνέχεια θα δοθεί στις δικαστικές αίθουσες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad