Σε τίτλους :
Αρχική » » Ευχαριστίες του Γεράσιμου Μαλούση για τη στήριξη των συναδέλφων του στις εκλογές του Εφετείου Δυτικής Στερεάς Ελλάδας

Ευχαριστίες του Γεράσιμου Μαλούση για τη στήριξη των συναδέλφων του στις εκλογές του Εφετείου Δυτικής Στερεάς Ελλάδας

Αναρτήθηκε από Astakos-News στις Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου 2018, 10:44 | 0 σχόλια

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους μου στα Δικαστικά Μέγαρα, Αγρινίου, Λευκάδας και Μεσολογγίου γιατί με στήριξαν στην μονοσταυρία στις εκλογές για την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο του  και έστειλαν την υποψηφιότητά μου ψηλά.

Για μία ψήφο δεν πέτυχα την είσοδό μου στο Συμβούλιο αφού έτυχε να λείπουν συνάδελφοι που στήριζαν την υποψηφιότητά μου. Αν ψήφιζαν αυτοί οι συνάδελφοι θα ήμουν με διαφορά πρώτος στις Περιφερειακές εκλογές. Πρέπει εκτός από στήριξη να έχεις και τύχη. Δεν πειράζει όμως αυτό το ταξίδι τώρα ξεκινάει και θα έχει συναρπαστική συνέχεια.Μοιραστείτε το άρθρο :

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

 
Copyright © ΑΣΤΑΚΟΣ-NEWS 2013. All Rights Reserved.
Developed by : GP-DIGITAL MEDIA