Σε τίτλους :
Αρχική » , » Αιτωλοακαρνανία: Οδηγίες στα σχολεία για την εποχική γρίπη

Αιτωλοακαρνανία: Οδηγίες στα σχολεία για την εποχική γρίπη

Αναρτήθηκε από Astakos-News στις Πέμπτη, 8 Νοεμβρίου 2018, 18:21 | 0 σχόλια

Στα γραφεία των διευθύνσεων των σχολείων της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας, έφτασαν οι οδηγίες για την αντιμετώπιση της εποχικής γρίπης. Σύμφωνα με το έγγραφο, η εποχική γρίπη, ξεκινά μέσα Φθινοπώρου, ενώ κορυφώνεται τον Μάρτιο, συνεπώς απαιτείται μεγάλη προσοχή στην καθημερινότητα των παιδιών. Εκτός των μέτρων που θα πρέπει να λαμβάνονται σε κάθε σχολική κοινότητα, οι γονείς θα πρέπει να προβούν έγκαιρα στον εμβολιασμό των παιδιών τους, ο οποίος κρίνεται αναγκαίος, για την πρόληψη και αντιμετώπιση της εποχικής γρίπης.

«Είναι απαραίτητος ο εμβολιασμός όλων των παιδιών στα νηπιαγωγεία και δημοτικά σχολεία, παρά τα όσα ακούγονται τον τελευταίο καιρό. Καμία μελέτη δεν έχει δείξει ότι τα εμβόλια προκαλούν προβλήματα και καλώ τους γονείς να εμβολιάσουν τα παιδιά τους. Από την άλλη, όλοι οι Διευθυντές έχουν ενημερωθεί για τα μέτρα που θα πρέπει να λάβουν κατά τη διάρκεια του χειμώνα» δήλωσε μεταξύ άλλων για το θέμα στον «ΔΥΤΙΚΑ FM 92,8» και την εκπομπή «10 ΜΕ… ΤΟΝΟ» ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας, Χρήστος Κολοβός.

Δείτε το σχετικό έγγραφο ΕΔΩ.


πηγή
Μοιραστείτε το άρθρο :

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

 
Copyright © ΑΣΤΑΚΟΣ-NEWS 2013. All Rights Reserved.
Developed by : GP-DIGITAL MEDIA