Βαθμολογική ανάσα για τον Ηρακλή μετά τη σαρωτική νίκη με 5-0 επί του Α.Ο. Χάλκειας - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

11 Δεκεμβρίου 2018

Βαθμολογική ανάσα για τον Ηρακλή μετά τη σαρωτική νίκη με 5-0 επί του Α.Ο. Χάλκειας

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ - Α.Ο. ΧΑΛΚΕΙΑΣ
5-0

Σαρωτική νίκη πέτυχε ο ΗΡΑΚΛΗΣ Αστακού στο γήπεδό του με το ευρύ σκορ 5-0 επί του Α.Ο. ΧΑΛΚΕΙΑΣ και πήρε βαθμολογική ανάσα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Αστακού με ανεβασμένη ψυχολογία και ωριμότητα βρίσκει ρυθμούς στο παιχνίδι της, αποτέλεσμα της σοβαρής δουλειάς που γίνεται από το Διοικητικό Συμβούλιο στον τομέα της οργάνωσης και από τον προπονητή στον τομέα της αγωνιστικής ετοιμότητας.

Το προφίλ του αγώνα, όπως φαίνεται και από το αποτέλεσμα, ήταν μονόπρακτο, ρόλο είχε μόνο ο ΗΡΑΚΛΗΣ, ενώ οι ποδοσφαιριστές του Α.Ο. ΧΑΛΚΕΙΑΣ, κατά τα άλλα έμπειροι και ταλαντούχοι, μπήκαν στο παιχνίδι χωρίς πάθος και αγωνιστική διάθεση.

Στο 21 λεπτό του αγώνα ο Τζακώστας κάνει το 1-0 με απ’ ευθείας κτύπημα φάουλ.

Στο 28 λεπτό του αγώνα ο Κατσιγιάννης διπλασίασε τα τέρματα με σουτ απ’ την περιοχή.

Στο 34 λεπτό του αγώνα ο Κοτρότσος ανεβάζει το σκορ στο 3-0 με ατομική προσπάθεια.

Στο 51 λεπτό του αγώνα ο Κοτρότσος με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος διαμόρφωσε το σκορ στο 4-0.

Και στο 53 λεπτό του αγώνα ο Μπαρμπαρούσης με ασύλληπτο σουτ έξω από την περιοχή διαμορφώνει το τελικό σκορ στο 5-0.

Για τον ΗΡΑΚΛΗ Αστακού αγωνίστηκαν: Κατερινόπουλος, Τσιλίκας, Λιβάνης, Λίλας, Κωνσταντίνου, Κατσιγιάννης (στο 61 Παχής), Τζακώστας (στο 63 Κοντοζήσης), Ταφάνι, Κοτρότσος (στο 57 Κελεπούρης), Γιαννείος, Μπαρμαρούσης.

Για τον Α.Ο. Χάλκειας αγωνίστηκαν: Ανδρεόπουλος, Γιαβρούτας, Σανιδάς, Παπαποστόλου, Μυλωνάς (στο 56 Παναγιωτόπουλος), Νασόπουλος, Αδραχτάς, Κάκκος (στο 75 Παχής), Αλεξόπουλος (στο 85 Βάγιας), Βαλμάς (στο 36 Δαδάνης), Αλμπάνης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad