Παναγιώτης Στάϊκος: Ηχηρή απουσία εκπροσώπου του Δήμου μας! - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

15 Δεκεμβρίου 2018

Παναγιώτης Στάϊκος: Ηχηρή απουσία εκπροσώπου του Δήμου μας!

Ηχηρή απουσία εκπροσώπου του Δήμου μας!!!

Ειλικρινά με στενοχώρησε η ηχηρή απουσία εκπροσώπου του Δήμου μας σε τόσο σοβαρή σύσκεψη, από την οποία θα μπορούν να ενταχθούν ώριμα έργα σε χρηματοδοτικά εργαλεία της επόμενης προγραμματικής περιόδου: δηλαδή Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτική Ελλάδα 2014-2020».

Δηλαδή έργα που θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη και θα κρίνουν το μέλλον του τόπου μας.

Να γιατί μιλάω για συλλογικότητα, η οποία δυστυχώς δεν υπάρχει και είπα: με εμάς τέρμα η Αρχή του ενός Ανδρός!!!

Ο κύριος Απόστολος Κατσιφάρας κάλεσε τους Δημάρχους να καταθέσουν τις προτάσεις τους μέχρι τις 15 Ιανουαρίου 2019.

Ο Περιφερειάρχης κύριος Κατσιφάρας συγκάλεσε σύσκεψη την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου, προκειμένου να ενημερωθούν οι Δήμαρχοι της Δυτικής Ελλάδας σε σχέση με τη δυνατότητα που έχουν για την ωρίμανση έργων, που μπορούν να ενταχθούν σε χρηματοδοτικά εργαλεία της επόμενης προγραμματικής περιόδου.

Στη σύσκεψη παρευρέθηκαν οι Δήμαρχοι Πατρέων Κώστας Πελετίδης, Αγρινίου Γεώργιος Παπαναστασίου (Πρόεδρος ΠΕΔ), ο Δήμαρχος Ναυπάκτου Παναγιώτης Λουκόπουλος, συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους Κωνσταντίνο Καρακώστα και Αντώνη Φράγκο, οι Δήμαρχοι Ακτίου - Βόνιτσας Γεώργιος Αποστολάκης, Θέρμου Σπύρος Κωνσταντάρας, Αιγιάλειας Αθανάσιος Παναγόπουλος, Δυτικής Αχαΐας Χρήστος Νικολάου, Ερυμάνθου Θάνος Καρπής, Ήλιδας Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, Αρχαίας Ολυμπίας Ευθύμιος Κοτζιάς, Ανδρίτσαινας - Κρεστένων Διονύσιος Μπαλιούκος, ο Αντιδήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Μπόμπορης, ο Αντιδήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου Γεώργιος Καραπαπάς συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου Νικόλαο Σολδάτο, ο Αντιδήμαρχος Ανδραβίδας – Κυλλήνης Ανδρέας Μίγκος συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου Νικόλαο Σοφιανόπουλο, ο Αντιδήμαρχος Ζαχάρως Αναστάσιος Λαμπρόπουλος, συνοδευόμενος από τον τεχνικό σύμβουλο του Δήμου Ιωάννη Κόκκορη και τον Γρηγόρη Δρακόπουλο, εκ μέρους της ΕΕΤΑΑ οι Βασιλική Ζυγούρη, Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος και Ευτύχιος Βαρδουλάκης. προγραμματικής περιόδου.

Καλώ την Δημοτική Αρχή να συγκαλέσει άμεσα Δημοτικό Συμβούλιο, όπου θα πρέπει να προτείνουν

1) Την σύνδεση του δρόμου Άγιος Δημήτριος σήραγγα Αγίου Ηλία .

2) Την ύδρευση Αστακού από τις γεωτρήσεις Βασιλόπουλου (ήδη υπάρχει ώριμη μελέτη με τεύχη δημοπράτησης και περιβαλλοντικές αδειοδοτήσεις μέχρι το Καραϊσκάκη {θα χρειαστεί επέκταση της μελέτης μέχρι το Βασιλόπουλο}) και έτσι θα έχουν επάρκεια πολύ καλού πόσιμου νερού τα χωριά Βασιλόπουλο, Καραϊσκάκη και Αστακός.

3) Την ύδρευση Αρχοντοχωρίου από την περιοχή της γεώτρησης Βλυζιανών.

4) Το καταφύγιο τουριστικών σκαφών στον Αστακό, γιατί καλή είναι η πλωτή προβλήτα, αλλά είναι πολύ λίγη. Είναι μικρό εργάκι.

5) Την επέκταση λιμανιού δίπλα στο υπάρχον στον Μύτικα, γιατί με το «βυθισμένο» δεν ξεμπλέκουμε ποτέ.

6) Δεν χρειάζεται εκεί οι προτάσεις μας να είναι για μικρά έργα.


Εύχομαι σε όλους χαρούμενες και ευτυχισμένες γιορτές!!! 

Αστακός 15/12/2018 

Παναγιώτης Στάικος 
Υποψήφιος Δήμαρχος Ξηρομέρου 

Υ.Γ
Μπορεί εγώ χθες να ξενύχτησα με μια καλή παρέα με μια εξαιρετική ορχήστρα σε μαγαζί του Αστακού μέχρι τις 3:30 τα ξημερώματα, αλλά στις 6 το πρωί ήμουν στο πόδι, για να πάω στην Πάτρα στο πρακτορείο φορτηγών τα 12 δέματα για τις εγγονούλες μου, αλλά στην επιστροφή, βρήκε τον χρόνο να δω και ασθενείς και να κάνω και την ανάρτηση.

Και μια και μίλησα για πρακτορείο, αφού για το υπόλοιπο της ζωής μου θα έχω παρτίδες με τα πρακτορεία, να αφιερώσω αυτό το συγκλονιστικό τραγούδι του Ξαρχάκου στους φίλους μου και στις λατρεμένες μου εγγονούλες!!!


https://www.youtube.com/watch?v=upPjLKQgXmc




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad