Ο Κένταυρος παρών στη μεγάλη προπονητική συνάντηση συλλόγων TAE-KWOΝ-DO στο Μέτσοβο - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

15 Δεκεμβρίου 2018

Ο Κένταυρος παρών στη μεγάλη προπονητική συνάντηση συλλόγων TAE-KWOΝ-DO στο Μέτσοβο

Ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΠΑΡΟΝ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ TAE-KWOΝ-DO ΣΤΟ ΜΕΤΣΟΒΟ


Την 8 και 9 Δεκεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε στο γραφικό Μέτσοβο μία μεγάλη προπονητική συνάντηση συλλόγων του TAE-KWOΝ-DO, που είχε ως σκοπό την βελτίωση και εξέλιξη των αθλητών και ταυτόχρονα την προετοιμασία τους για τα επερχόμενα πρωταθλήματα.

Η συνάντηση, η οποία διεξήχθη μέσα σε άριστο κλίμα συνεργασίας και άμιλλας, περιελάμβανε εκτός των άλλων πολλούς αγώνες μεταξύ των αθλητών, αποτελώντας έτσι ένα πολύ καλό αγωνιστικό τεστ. Στην συνάντηση κλήθηκαν και συμμετείχαν δυνατοί σύλλογοι από την Πελοπόννησο, την Δυτική Ελλάδα, την Ήπειρο, την Κεντρική και Δυτική Μακεδονία. Ανάμεσά τους και ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ Αστακού, με αντιπροσωπευτική ομάδα η οποία αποτελούταν τόσο από έμπειρους αθλητές όσο και από άπειρους, με σκοπό και αυτοί να ενταχθούν σιγά σιγά στην αγωνιστική ομάδα και να μπουν στο δρόμο του πρωταθλητισμού.

Στον αγωνιστικό τομέα οι αθλητές του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ έδειξαν ότι βρίσκονται σε καλό δρόμο, έτοιμοι να διεκδικήσουν μια διάκριση στο πρωτάθλημα, που θα διεξαχθεί στην Αθήνα πριν τα Χριστούγεννα, ο οποίος είναι και ο πιο κοντινός στόχος. Το πρωτάθλημα απευθύνεται σε αθλητές μικρής ηλικίας και ο Αστακός θα είναι παρών σε αυτή τη μεγάλη διοργάνωση, στην οποία συμμετέχουν 1850 αθλητές απ΄ολη την Ελλάδα. Οι αθλητές, πέραν από τα αγωνιστικά οφέλη που αποκόμισαν σε αυτό το διήμερο, πέρασαν πολύ όμορφες στιγμές, ξεφεύγοντας λίγο από την καθημερινότητα, αποκτώντας εμπειρίες, γνωρίζοντας φίλους και διευρύνοντας γενικότερα τους ορίζοντές τους μέσω των δυνατοτήτων που τους προσφέρει το συναρπαστικό άθλημα του TAE-KWOΝ-DO.


Δελτίο Τύπου 
ΑΜΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad