Βρέθηκαν στο φράγμα Στράτου κομμάτια από το αυτοκίνητο της 35χρονης Αγρινιώτισσας που αγνοείται - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

22 Ιανουαρίου 2019

Βρέθηκαν στο φράγμα Στράτου κομμάτια από το αυτοκίνητο της 35χρονης Αγρινιώτισσας που αγνοείται

Κομμάτια από το αυτοκίνητο της 35χρονης που εξαφανίστηκε από το Αγρίνιο βρέθηκαν στο φράγμα Στράτου.

Πρόκειται για τον προφυλακτήρα του οχήματος και κάποια τζάμια. Από την πινακίδα οι αρχές κατάλαβαν πως πρόκειται για το όχημα που αναζητούσαν.

Στο σημείο βρίσκονται δύτες, ο διοικητής της 6ης ΕΜΑΚ Γιάννης Πανόπουλος, ο ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος της 6ης ΕΜΑΚ αλλά και ο Περιφερειακός Διοικητής Π.Υ. Δυτικής Ελλάδας Γιάννης Πετρούτσος. 

Η γυναίκα έφυγε απο το σπίτι της με το ΙΧ της και άμεσα η οικογένεια της ανέφερε το γεγονός στην ΕΛ.ΑΣ. καθως υπάρχουν πληροφορίες ότι έφυγε λέγοντας ότι θέλει να βάλει τέλος στην ζωή της. Οι αρχές κινητοποιήθηκαν και τώρα οι έρευνες φαίνεται ότι βρίσκονται στην τελική ευθεία.

πηγή / φώτο: Χρήστος Μουρτζιάπης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad