Δύσκολη µάχη για το Ξηρόµερο: Πάει καλά ο Γ. Τριανταφυλλάκης - Ισχυρός αντίπαλος ο Ερ. Γαλούνης - Αισιόδοξος ο Π. Στάικος - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

22 Ιανουαρίου 2019

Δύσκολη µάχη για το Ξηρόµερο: Πάει καλά ο Γ. Τριανταφυλλάκης - Ισχυρός αντίπαλος ο Ερ. Γαλούνης - Αισιόδοξος ο Π. Στάικος



Στο πλευρό του Γιάννη Τριανταφυλλάκη, θα ξαναδιεκδικήσουν την ψήφο των Ξηρομεριτών οι δυο παραιτηθέντες Αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης του Ερωτόκριτου Γαλούνη, Κώστας Λαϊνάς και Παναγιώτης Γκόλιας.

Πρόκειται για δυο ανθρώπους που έχουν πέρασμα στην κοινωνία και ήδη, όπως λένε οι πληροφορίες, έδωσαν τα χέρια με τον υποψήφιο Δήμαρχο. Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες θέλουν τον κ. Τριανταφυλλάκη να στηρίζεται και από τον χώρο της κεντροδεξιάς, έστω και ανεπίσημα, αφού γενικότερα είναι ένας άνθρωπος που τυγχάνει της αποδοχής του κόσμου.
Ήδη ο γιατρός, συζητάει και με τον πρώην Δήμαρχο Φυτειών Παναγιώτη Τζαχρήστα, για την συμμετοχή του δεύτερου στο ψηφοδέλτιό του. Στο πλευρό του φαίνεται ότι θα έχει και τον Χρήστο Κολοβό, που επίσης έχει μια δυναμική στην περιοχή και είναι εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη της Ντίνας Σαμαρά.

Παρόλο που ο κ. Τριανταφυλλάκης, «ανεβάζει τις μετοχές του» στο Ξηρόμερο, έχει απέναντι του έναν αρκετά ισχυρό αντίπαλο, που, εκτός των άλλων, προσπαθεί να εισχωρήσει περισσότερο και στον χώρο της κεντροαριστεράς, έχοντας στο πλευρό του δυο βασικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, που το πιθανότερο είναι ότι θα τον στηρίξουν χωρίς να συμπεριληφθούν στο ψηφοδέλτιο. Η μάχη για την επικράτηση, προφανώς θα είναι δύσκολη και οι προβλέψεις, για την ώρα είναι κάτι παρακινδυνευμένο.

Παναγιώτης Στάικος: Θα ολοκληρώσω το έργο μου.

Υποψήφιος θα είναι και ο πρώην Δήμαρχος Αστακού, Παναγιώτης Στάικος, που έχει μια μεγάλη δυναμική στον πρώην Δήμο και στην πόλη του Αστακού, και φυσικά δεν είναι εύκολος αντίπαλος. Ο ίδιος είναι ιδιαίτερα αισιόδοξος καθώς η υποψηφιότητά του προέκυψε μετά από προτροπή πολλών φίλων, μιας και τα πράγματα στον Δήμο Ξηρομέρου δεν πηγαίνουν καλά, σε επίπεδο αποτελεσματικότητας, διαχείρισης του δημοσίου χρήματος, διαφάνειας και συνολικής δράσης, όπως υπογραμμίζει ο ίδιος.

Ο συνδυασμός του είναι έτοιμος να διεκδικήσει τον Δήμο προκειμένου να ολοκληρώσει τα μεγάλα έργα που είχε ξεκινήσει και οκτώ χρόνια μετά δεν έχουν ούτε καν προχωρήσει, όπως είναι τα σφαγεία, ο βιολογικός, η αγροτική οδοποιία, η συντήρηση των δρόμων και άλλα. Επιπλέον ο κ. Στάικος στοχεύει και στην «αξιοποίηση» των εταιρειών Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας που δραστηριοποιούνται στην περιοχή, προκειμένου να προκύψουν ανταποδοτικά οφέλη για τον Δήμο, που θα μεταφραστούν σε κατασκευή γηπέδων και αθλητικών χώρων.

Στόχος του είναι και η δημιουργία εργοστασίου ανακύκλωσης, ενώ δεν παραλείπει να αναφερθεί και στο λιμάνι του Μύτικα, όπου πρέπει να προχωρήσουν μελέτες για νέα χωροθέτηση, μιας και το βυθισμένο δεν πρόκειται να γίνει ποτέ. Βλέποντας πως ούτε καν η καθημερινότητα δεν προχωράει, ο κ. Στάικος, θέλει να προσφέρει στον τόπο του, αναβαθμίζοντας παράλληλα και τις υπηρεσίες υγείας στην περιοχή, ενισχύοντας τον μηχανολογικό εξοπλισμό του Δήμου, και δουλεύοντας με διαφάνεια.


Πηγή / Ρεπορτάζ: Εφημερίδα "Αιχμή" 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad