Πάτρα: Στην «τσιμπίδα» των ανδρών του λιμενικού νταλίκα με λαθραία τσιγάρα - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

21 Ιανουαρίου 2019

Πάτρα: Στην «τσιμπίδα» των ανδρών του λιμενικού νταλίκα με λαθραία τσιγάρα


Στην «τσιμπίδα» των ανδρών του κεντρικού λιμεναρχείου Πατρών έπεσε ο οδηγός νταλίκας ο οποίος μετέφερε λαθραία τσιγάρα. Οι άντρες του κεντρικού λιμεναρχείου της Πάτρας μετά από έλεγχο ξετρύπωσαν μία από τις μεγαλύτερες ποσότητες λαθραίων τσιγάρων που έχουν εντοπιστεί τα τελευταία χρόνια στο λιμάνι της αχαϊκής πρωτεύουσας.

Ο εντοπισμός της ποσότητας έγινε σήμερα το πρωί από άντρες του Τμήματος δίωξης του κεντρικού λιμεναρχείου Πατρών. Η ποσότητα των τσιγάρων εντοπίστηκε μέσα σε φορτηγό ψυγείο ελληνικών πινακίδων με Έλληνα οδηγό, ανάμεσα σε ακτινίδια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μπροστά στο φορτίο είχαν τοποθετηθεί παλέτες με ακτινίδια και στο πίσω ακριβώς μέρος ήταν η ποσότητα των 370.000 πακέτων λαθραίων τσιγάρων .Το φορτηγό είχε προορισμό ευρωπαϊκή χώρα μέσω του λιμανιού της Πάτρας.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad