Τα «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς»... επιστρέφουν - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

03 Φεβρουαρίου 2019

Τα «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς»... επιστρέφουν


- Ο Μπράντον, ο Ντίλαν, η Μπρέντα, η Κέλι, η Ντόνα, ο Ντέιβιντ, ο Στιβ και η Άντρεα ξανάρχονται στις τηλεοπτικές οθόνες
 - Την αποκάλυψη έκανε η Τόρι Σπέλινγκ
- Χαράς ευαγγέλια για τους απανταχού φαν του «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς», καθώς η αποκάλυψη της Τόρι Σπέλινγκ σίγουρα έκανε πολλούς να «τσιρίξουν».


Η «Ντόνα» της δημοφιλούς σειράς που καθήλωσε χιλιάδες νέους τη δεκαετία του '90 αποκάλυψε την Παρασκευή ότι ετοιμάζεται το reboot.

«Επιβεβαιώνεται, ξαναγυρίζουμε το 90210», τόνισε η Σπέλινγκ. εξηγώντας ότι θα επιστρέψει το παλιό καστ.

«Θα επιστρέψουν σχεδόν όλοι. Ωστόσο, ο Λουκ Πέρι (Ντίλαν) θα πρωταγωνιστήσει σε όσα επεισόδια μπορέσει, καθώς συμμετέχει και στο "Riverdale», πρόσθεσε η «Ντόνα»/

«Ομως, επιστρέφει σχεδόν όλο το καστ. Όσο για τη Σάνεν Ντόχερτι (Μπρέντα), θα θέλαμε να είναι μαζί μας», σημείωσε η Σπέλινγκ, εξηγώντας ότι ακόμη δεν έχει γίνει γνωστή η συμμετοχή της ή όχι, λόγω των σοβαρών προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει.

«Πάντως, αν μας βλέπει, θα θέλαμε να το κάνει», πρόσθεσε.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα επιστρέψει στις τηλεοπτικές οθόνες η αγαπημένη σειρά, ωστόσο τα γυρίσματα πιθανότατα θα ξεκινήσουν το φετινό καλοκαίρι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad