Βραβεία BAFTA: Σάρωσε το "The favourite" του Γιώργου Λάνθιμου - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

11 Φεβρουαρίου 2019

Βραβεία BAFTA: Σάρωσε το "The favourite" του Γιώργου Λάνθιμου


Τον τίτλο της καλύτερης βρετανικής ταινίας της χρονιάς κατέκτησε στα βραβεία BAFTA η "ευνοούμενη" του Γιώργου Λάνθιμου. Δικαιωμένος δήλωσε ο 'Ελληνας σκηνοθέτης το φιλμ του οποίου συγκέντρωσε 7 βραβεία!

Το "The Favourite" του Γιώργου Λάνθιμου κατέκτησε το βραβείο της καλύτερης βρετανικής ταινίας της χρονιάς στα βραβεία BAFTA 2019.

Ο 'Ελληνας σκηνοθέτης δήλωσε δικαιωμένος: "Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Είναι μία μεγάλη τιμή για μένα. Ξέρετε, αυτή η ταινία πήρε 20 χρόνια για να γίνει".

O Λάνθιμος δήλωσε επίσης υπερήφανος για τις τρεις πρωταγωνίστριές του. "Φτιάξαμε μια πολύ βρετανική ταινία, η υπόθεση είναι πολύ βρετανική" έσπευσε να συμπληρώσει.

Η ταινία κέρδισε επίσης το βραβείο για τον πρώτο γυναικείο ρόλο (Ολίβια Κόλμαν), για το δεύτερο γυναικείο ρόλο (Ρέιτσελ Βάις) , αυτό του πρωτότυπου σεναρίου αλλά και αυτό του σχεδιασμού παραγωγής. Ελάχιστα πιο πριν είχε έρθει και το βραβείο του καλύτερου μακιγιάζ-κομμώσεων ενώ στο τέλος το κερασάκι στην τούρτα της μεγάλης επιτυχίας έβαλε το βραβείο για τα καλύτερα κοστούμια. Το σύνολο έφτασε στα 7 βραβεία!



Το "The Favourite" είχε συνολικά 12 υποψηφιότητες στον συγκεκριμένο θεσμό

Η ταινία, που παίζεται ήδη στις ελληνικές αίθουσες, πάει πλέον με άλλον αέρα στη μεγάλη μάχη των Όσκαρ η οποία έπεται αυτό το μήνα.

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ του φιλμ:



πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad