Ψάρευαν παράνομα ολοθούριο στη θαλάσσια περιοχή του Αγίου Νικολάου Βόνιτσας - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

05 Μαρτίου 2019

Ψάρευαν παράνομα ολοθούριο στη θαλάσσια περιοχή του Αγίου Νικολάου Βόνιτσας


Λιμενικοί έκαναν έλεγχο σε αλιευτικό σκάφος στη θαλάσσια περιοχή του Αγίου Νικολάου Βόνιτσας και εντόπισαν μεγάλη ποσότητα ολοθούριου.
Το σκάφος δεν διέθετε την ειδική άδεια αλίευσης του εν λόγω είδους ενώ και η ποσότητα (1000 τεμάχια) υπερέβαινε τη μέγιστη επιτρεπόμενη(400) ημερήσια ποσότητα αλίευσης.

Από το Λιμεναρχείο Πρέβεζας μάλιστα κινήθηκε η διαδικασία επιβολής διοικητικών κυρώσεων ενώ το σύνολο του αλιεύματος επιστράφηκε στη θάλασσα καθότι ήταν ζωντανό.

Το ολοθούριο ή αγγούρι της θάλασσας (ονομάζεται έτσι καθώς το σχήμα του μοιάζει με το γνωστό λαχανικό) σερβίρεται σε εστιατόρια κυρίως της Ασίας . Είναι από τα πιο ακριβά αλιεύματα καθώς λογίζεται ως ένας ιδιαίτερα γευστικός και αφροδισιακός μεζές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad