Ανακοίνωση καθόδου της Αντίστασης πολιτών Δυτικής Ελλάδας στις Περιφερειακές Εκλογές - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

05 Μαρτίου 2019

Ανακοίνωση καθόδου της Αντίστασης πολιτών Δυτικής Ελλάδας στις Περιφερειακές Εκλογές


Ανακοίνωση καθόδου της Αντίστασης πολιτών Δυτικής Ελλάδας στις Περιφερειακές Εκλογές.


Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ανακοίνωσε και επίσημα την κάθοδό της στις προσεχείς περιφερειακές εκλογές του Μάη, με συνέντευξη τύπου του επικεφαλής της Βασίλη Χατζηλάμπρου, που δόθηκε στον Εμπορικό Σύλλογο Πάτρας στις 4 Μάρτη 2019.

Ο Βασίλης Χατζηλάμπρου πλαισιωμένος από τους Αιτωλοακαρνάνες περιφερειακούς συμβούλους Γιάννη Κολοβό και Κώστα Κούστα, τις Φωτεινή Πηλίου και Γιώτα Χρυσανθακοπούλου (Αχαΐα) και Ελένη Καραμάνη Ηλεία απεύθυνε κάλεσμα σε συλλογικότητες, σε κινήσεις πολιτών, σε Δημοτικές παρατάξεις και νεολαία, για τη δημιουργία ρεύματος αντίστασης στους τρεις νομούς και μέσα στην Περιφέρεια, απέναντι στην υλοποιούμενη πολιτική.

Ο κ. Χατζηλάμπρου, μιλώντας για την κάθοδο της «Αντίστασης Πολιτών» στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου, απεύθυνε κάλεσμα συμμετοχής σε Κινήσεις Πολιτών, δημοτικές παρατάξεις κτλ., για τη δημιουργία ενός ρεύματος αντίστασης μέσα στην Περιφέρεια, απέναντι στην υλοποιούμενη πολιτική, όπως χαρακτηριστικά είπε.

Η προσπάθειά μας ως περιφερειακής παράταξης είναι ένα αποφασιστικό βήμα για να ακολουθήσουν και τα επόμενα βήματα που θα αλλάξουν το πολιτικό κλίμα προς την κατεύθυνση των κοινωνικών διεκδικήσεων.

Μιλώντας για τη νεολαία και τους νέους επιστήμονες που οι τωρινές πολιτικές τους διώχνουν οικονομικοί μετανάστες ανέφερε ότι ο κάθε νέος είναι έτοιμος να πει, «θα μείνω εδώ και να φύγουν οι πολιτικές που μας διώχνουν».

Στην κριτική του προς την πολιτική της σημερινής Περιφερειακής Αρχής, σημείωσε εμφατικά πως η Δυτική Ελλάδα είναι από τις πλέον φτωχές περιφέρειες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και πως δεν υπάρχει σχέδιο αντιστροφής της κατάστασης. Η Περιφερειακή Αρχή λειτουργεί ως διαχειριστής των προγραμμάτων του ΕΣΠΑ και όχι ως αυτοδιοικητικός θεσμός, τόνισε χαρακτηριστικά.

Μέσα στο Μάρτιο θα παρουσιαστεί και ο βασικός κορμός του ψηφοδελτίου στο Αγρίνιο και στον Πύργο.

Το γραφείο Τύπου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad