Υποψηφιότητα Βαγγέλη Παπαϊωάνου για Πρόεδρος του Αστακού - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

25 Μαρτίου 2019

Υποψηφιότητα Βαγγέλη Παπαϊωάνου για Πρόεδρος του Αστακού


Με σχετική ανάρτησή του στο facebook, ο Βαγγέλης Παπαϊωάνου, μας γνωστοποιεί την υποψηφιότητά του για Πρόεδρος του Αστακού.

Αναφέρει σχετικά:

Με την ανάρτηση μου αυτή, θα ήθελα να ενημερώσω όλους τους συνδημότες μου, ότι παρά τις αλλαγές που έγιναν στο κομμάτι της τοπικής αυτοδιοίκησης, και πιο συγκεκριμένα η αύξηση του αριθμού των υποψηφίων από 7 σε 11, χωρίς να ηγείται κανείς του ψηφοδελτίου, λαμβάνοντας όλοι ψήφο.

Έτσι λοιπόν, έχοντας ως δεδομένο τις νέες αλλαγές κι ύστερα από πολλή σκέψη και έντονο προβληματισμό, προσωπικά εγώ αλλά και κάποιοι συνυποψήφιοί μου, που στάθηκαν δίπλα μου από την πρώτη στιγμή, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε. 

Αποφασίσαμε λοιπόν να απευθυνθούμε και να συνεργαστούμε με ανθρώπους, όπου στην πλειοψηφία τους είναι νέοι, άφθαρτοι, τίμιοι με μεγάλο όραμα για το μέλλον του τόπου. Λέγοντας λοιπόν ότι προχωρούμε, εννοούμε ότι δεν βασιζόμαστε σε άτομα, όπως συνηθίζεται εδώ και χρόνια να γίνεται που (κουβαλούν) απλά 50 ψήφους και πέρα από αυτό δεν έχουν να δώσουν κάτι παραπάνω. 

Επίσης στο συνδυασμό μας θα βρίσκονται άτομα που κυρίως τους ενδιαφέρει να δώσουν και να προσφέρουν χωρίς προσωπικό συμφέρον.Τέλος θα ήθελα και εγώ προσωπικά να ζητήσω την ψήφο σας και να δηλώσω ότι μπορώ και θέλω να προσφέρω στον τόπο που γεννήθηκα μεγάλωσα, αγάπησα και επένδυσα επαγγελματικά. 

Η αποδοχή του κόσμου σε αυτή μας την προσπάθεια το βλέπω καθημερινά ότι είναι τεράστια και είμαι πολύ χαρούμενος και αισιόδοξος για αυτό.

Με τιμή
Βαγγέλης Παπαϊωάνου
Υποψήφιος Πρόεδρος Αστακού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad