«Ξηρόμερο. Δύναμη Ελπίδας. Ανατροπή Τώρα»: Καταδικάζουμε προσωπικές επιθέσεις που δέχονται στελέχη του συνδυασμού μας - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

28 Μαρτίου 2019

«Ξηρόμερο. Δύναμη Ελπίδας. Ανατροπή Τώρα»: Καταδικάζουμε προσωπικές επιθέσεις που δέχονται στελέχη του συνδυασμού μας



Καταδικάζουμε προσωπικές επιθέσεις, θα μείνουμε στο επίπεδο της πολιτικής και των προτάσεων.


Θέλουμε να δηλώσουμε δημόσια ότι καταδικάζουμε απερίφραστα τις προσωπικές επιθέσεις που δέχονται τελευταία μέσω διαδικτύου στελέχη του συνδυασμού μας. Είναι μία θλιβερή κατάσταση για όσους το κάνουν και μόνο χάνουν στην συνείδηση των πολιτών που τους παρακολουθούν άναυδοι, μη πιστεύοντας αυτά που διαβάζουν και ακούνε.

Σαν συνδυασμός ποτέ δεν κάναμε προσωπική επίθεση, ούτε πρόκειται να κάνουμε σε κανένα στέλεχος άλλου συνδυασμού. Σεβόμαστε όλους τους υποψηφίους των άλλων συνδυασμών και οι αναφορές και η κριτική μας θα είναι και θα παραμείνει μόνο επί πολιτικών επιλογών και θέσεων.

Θα παραμείνουμε ως την ημέρα των εκλογών, αλλά και την επομένη, προσηλωμένοι στην θετική ατζέντα των προτάσεων μας για να βρουν λύση τα προβλήματα του τόπου και των πολιτών, που είναι και πολλά και σημαντικά.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad